تیتر امروز

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
مدیرعامل شرکت راه آهن کشور خبر داد:

خودکفایی کشور در تولید ترمز قطار/ اضافه شدن ۴۳۲ واگن به شبکه ریلی کشور

مدیرعامل شرکت راه آهن کشور اظهار کرد: خوشبختانه در ترمز قطار به خود کفایی رسیده ایم و در همین راستا نیز امسال کارگروه مشترکی با وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل داده ایم تا بتوانیم همه ظرفیت‌های داخلی در حوزه ریلی را رصد کرده که براساس این بررسی ها، واردات قطعاتی که در داخل کشور تولید می‌شوند را ممنوع اعلام کرده ضمن آنکه از تولیدکنندگان نیز با مشوق‌های لازم حمایت خواهیم کرد.

کد خبر: ۴۴۸۸۸
۱۱:۵۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸

خودکفایی کشور در تولید ترمز قطار/ اضافه شدن ۴۳۲ واگن به شبکه ریلی کشور

دیدارنیوز ـ سعید رسولی امروز ۲۳ آذرماه در حاشیه عملیات اجرایی ریل گذاری ۲۷ کیلومتر فرعی ایستگاه جلال آباد تا کارخانه کنسانتره شرکت فولاد زرند ایرانیان گفت: برای بازدید از روند پیشرفت طرح‌های ریلی به استان کرمان سفر کرده ایم که در این راستا هم اکنون ۲ پروژه اتصال معدن جلال آباد و شرکت فولاد زرند ایرانیان به شبکه ریلی کشور در استان کرمان در دست اقدام است
 
وی از دلیل بهره وری پایین حمل و نقل ریلی سخن به میان آورد و اظهار کرد: تعدادی از مراکز باری کشور در فاصله کمی از شبکه ریلی کشور قرار دارند که باید این مراکز باری را به شبکه ریلی متصل کنیم.
 
مدیرعامل راه آهن کشور کاهش مشکلات زیست محیطی و تصادفات را از مزایای حمل و نقل ریلی برشمرد و عنوان کرد: حمل و نقل ریلی به اقتصاد کشور کمک شایانی می‌کند.
 
رسولی ادامه داد: علی رغم اینکه جابجایی مسافر صرفه اقتصادی برای ما ندارد، اما با همین اقتصاد ضعیف نسبت به سایر سرمایه گذاری ها، امسال رشد چشمگیری در جابجایی مسافر داشته ایم.
 
مدیرعامل راه آهن کشور جابجایی بار را وظیفه اصلی راه آهن دانست و بیان کرد: در صدد افزایش ظرفیت در مسافر و بار هستیم.
 
رسولی با بیان این مطلب که با افزایش قطار‌ها و برنامه ریزی دقیق تقاضا‌های مورد نیاز را پاسخ خواهیم داد تصریح کرد: در ۸ ماهه گذشته سال جاری، ۴۳۲ واگن از انواع مختلف به شبکه ریلی کشور افزوده شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۹۰ درصد رشد داشته است.
 
وی افزود: همه واگن‌هایی که امسال به شبکه ریلی کشور اضافه شده‌اند ساخت داخل بوده و می‌توان عنوان کرد که صنعت ریلی کشور در این دوران تحریم‌ها نشان داد که می‌توان ضمن حفظ وضعیت موجود، شبکه ریلی را نیز توسعه داد.
 
مدیرعامل راه آهن کشور اظهار کرد: خوشبختانه در ترمز قطار به خود کفایی رسیده ایم و در همین راستا نیز امسال کارگروه مشترکی با وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل داده ایم تا بتوانیم همه ظرفیت‌های داخلی در حوزه ریلی را رصد کرده که براساس این بررسی ها، واردات قطعاتی که در داخل کشور تولید می‌شود را ممنوع اعلام کرده ضمن آنکه از تولیدکنندگان نیز با مشوق‌های لازم حمایت خواهیم کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات