تیتر امروز

صدای انفجار شدید و فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور محمود احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام چهارمین پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

صدای انفجار شدید و فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور محمود احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام چهارمین پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
رئیس هیأت‌مدیره جایگاه‌داران سی‌ان‌جی خراسان رضوی خبر داد؛

افزایش ۳۰ درصدی مصرف سی‌ان‌جی پس از گرانی بنزین

رئیس هیأت‌مدیره جایگاه‌داران سی‌ان‌جی خراسان رضوی، گفت: صف‌های سی‌ان‌جی از روز گذشته تاکنون شلوغ‌تر شده و پیش‌بینی ما این است که تا ۳۰ درصد افزایش مصرف داشته باشیم.

کد خبر: ۴۱۸۷۲
۱۲:۱۸ - ۲۶ آبان ۱۳۹۸

افزایش ۳۰ درصدی مصرف سی‌ان‌جی پس از گرانی بنزین

دیدارنیوز ـ محمدرضا رضوی راد در خصوص میزان مصرف سی‌ان‌جی پس از گرانی بنزین، اظهار کرد: صف‌های سی‌ان‌جی از روز گذشته تاکنون شلوغ‌تر شده و پیش‌بینی ما این است که تا ۳۰ درصد افزایش مصرف داشته باشیم.
 
وی افزود: جایگاه‌ها قبل از این موارد با ۵۰ درصد ظرفیت خود کار می‌کرد و اکنون در حال رسیدن به فروش واقعی خود است. به دلیل اینکه افزایش قیمت بنزین با سی‌ان‌جی کم بود، خودرو‌های دوگانه‌سوز اکثرا از سی‌ان‌جی استفاده نمی‌کردند و بیشتر به سمت بنزین می‌رفتند، اما اکنون به سمت سی‌ان‌‎جی متمایل شدند.
 
رضوی راد بیان کرد: جایگاه سی‌ان‌جی تک‌منظوره باید حداقل روزی ۲۴ هزار متر مکعب فروش داشته باشد، اما تا قبل از این مسائل فروش جایگاه سی‌ان‌جی در مشهد بین ۱۳ تا ۱۴ هزار متر مکعب بود.
 
رئیس هیأت‌مدیره جایگاه‌داران سی‌ان‌جی خراسان رضوی در خصوص جایگاه‌های سی‌ان‌جی تعطیل شده در مشهد، گفت: ۱۰ جایگاه تعطیل شده با دستور استانداری فعال شده‌اند و تمام جایگاه‌ها وصل هستند.
 
وی ادامه داد: استانداردسازی انجام نشده، اما به علت مسائل اخیر مهلت دادند و این همان موردی بود که ما قبلا درخواست داشتیم. قرار شد شهرداری مشهد برای هزینه‌ها مساعدت کند. جایگاه‌ها نیز متعهد شدند که ظرف دو هفته به حد استانداردسازی برسانند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد