تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...

افتتاح اولین کلینیک تخصصی "سنگ‌شکن سنگ کلیه و مجاری ادراری" در سمنان

رئیس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان از افتتاح کلینیک سنگ‌شکن سنگ کلیه و مجاری ادراری در جوار بیمارستان کوثر سمنان خبر داد.

کد خبر: ۳۸۱۷۵
۱۲:۴۲ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸

افتتاح اولین کلینیک تخصصی

دیدارنیوز ـ دکتر محمد معماریان در حاشیه آیین افتتاح این کلینیک تخصصی که با حضور نماینده مردم سمنان و عضو کمیسیون درمان مجلس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار شد در گفتگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: با راه‌اندازی و افتتاح این مرکز، جز در موارد بسیاار اندک همه اقدامات تشخیصی، آزمایشگاهی، درمانی و... بیماران سنگ کلیه و مجاری ادراری در این مرکز انجام می‌شود.
 
وی با بیان اینکه نزدیک به ۱۰۰ درصد بیماران کلیوی امکان درمان در این مرکز تازه تاسیس دارند افزود: با ایجاد این مرکز جدید، با توجه به ظرفیت‌های درمانی سمنان چه از نظر نیروی انسانی و متخصص و چه از نظر تجهیزات امکان خدمات‌دهی به بیماران کلیوی و پذیرش از برخی شهر‌های همجوار نیز وجود دارد.
 
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان ادامه داد: با تجهیز کلینیک به مدرن‌ترین دستگاه سنگ‌شکن سنگ‌های کلیوی و مجاری ادراری دیگر هیچ نیازی به ارجاع بیماران به دیگر مراکز و از جمله تهران نیست.
 
وی از راه‌اندازی این کلینیک به عنوان یک فرصت بسیار مغتنم برای افزایش فعالیت‌های پژوهشی در این حوزه نام برد و گفت: با توجه به نقش احتمالی ژنتیک در بروز برخی بیماری‌های کلیوی و مجاری ادراری و همچنین قرار گرفتن این مرکز در مجموعه آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر، راه‌اندازی این کلینیک تتخصصی زمینه مناسبی برای فعالیت‌های پژوهشی در این بخش نیز فراهم می‌کند.
 
دکتر معماریان با بیان اینکه در این مرکز درمان بیماری‌های کلیوی از دو روش تهاجمی و غیرتهاجمی انجام خواهد شد اضافه کرد: عمده روش درمانی مورد استفاده همکاران ما استفاده از روش‌های غیرتهاجمی است و در صورتی که این روش پاسخگوی درمان بیمار نباشد در موارد کمتر از روش‌های تهاجمی استفاده می‌شود.
ارسال نظرات