تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

بزرگنمایی در موضوع ابتلای برخی از اهالی یک روستا در چهارمحال و بختیاری به HIV

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بررسی تخصصی موضوع ابتلای برخی از اهالی یک روستا در این استان در حال انجام است، گفت: این موضوع نه از نظر تعداد افراد و نه از نظر شدت بیماری در حدی نیست که در فضای مجازی و رسانه‌های غیررسمی منتشر شده بلکه در این زمینه بزرگ نمایی شده است.

کد خبر: ۳۷۲۶۰
۰۹:۴۲ - ۱۱ مهر ۱۳۹۸

موضوع ابتلای برخی از اهالی یک روستا در چهارمحال و بختیاری به HIV بزرگنمایی شد

دیدارنیوز ـ به نقل از روابط عمومی استانداری، اقبال عباسی اظهار کرد: چند روزی است که درگیر این موضوع هستیم و از ۲ سال پیش شایعه این بیماری وجود داشته و موضوع از سوی متولیان بهداشت و درمان در حال پیگیری بوده است، اما در روز‌های اخیر پیگیری این موضوع تشدید شده است.
 
وی ادامه داد: افراد مبتلا به ویروس HIV نسبت به بیماری خود مطلع شده بودند، که اطلاعات آن‌ها به صورت محرمانه بین پزشک و فرد بیمار وجود داشته است، اما مطالبی که در فضای مجازی مطرح شده نه از نظر تعداد بیماران و نه از نظر شدت بیماری صحت ندارد.
 
عباسی با بیان اینکه ویروس HIV با ایدز متفاوت است، تصریح کرد: بنا بر اظهارنظر‌های پزشکی اگر فرد مبتلا به ویروس تحت درمان قرار گیرد بیماری به احتمال زیاد به ایدز تبدیل نمی‌شود، اما اگر همکاری و همراهی نکنند ممکن است به بیماری ایدز تبدیل شود.
 
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در چند روز اخیر از نیمی از جمعیت روستا آزمایش گرفته شد و ویروس در تعداد بسیار کمتر از آماری که در فضای مجازی مطرح شده شناسایی و تحت درمان هستند و بقیه اهالی نیز به نوبت تحت آزمایش قرار می‌گیرند.
 
وی همراهی و همکاری مردم روستا را در مدیریت موضوع مهم دانست و گفت: مردم نباید از این موضوع نگران باشد به شرط اینکه همراهی و همکاری لازم را داشته باشند.
 
به گفته عباسی در شورای تامین این استان که عصر چهارشنبه تشکیل شد، تصمیم بر این گرفته شده که تمامی عوامل حاکمیتی و دولتی تجهیز و در اختیار متولیان امر قرار داده شود تا از این موضوع به خوبی مدیریت و از آن عبور شود.
 
استاندار چهارمحال و بختیاری از مردم، رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی تقاضا کرد تا در حفظ آرامش، آبرو و حیثیت مردم استان مسئولان را یاری دهند.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد