تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

بنیاد علوی ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زا می‌پردازد

News Image Lead

بنیاد علوی، امسال ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی به طرح‌های اشتغال‌زای روستایی و نواحی صنعتی پرداخت می‌کند.

کد خبر: ۳۵۶۱۰
۱۲:۳۰ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ معاون توانمندسازی و مشارکت های مردمی بنیاد علوی گفت : تسهیلات اشتغال‌زا با نرخ ۸ درصد به متقاضیان پرداخت می شود.

احمد حاج‌علیزاده چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری تامین و پرداخت پنج درصد از سود این تسهیلات را تقبل کرده و بنیاد علوی متعهد شده است که پنج درصد از سود این وام را بپردازد و بر این اساس این تسهیلات با نرخ هشت درصدی به مجریان طرح پرداخت می شود.

وی اظهار داشت: سال گذشته، ۹ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زا توسط این بنیاد پرداخت شد و در سال ۹۵ و ۹۶ هم در مجموع ۱۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی گفت: تا کنون ۱۰ هزار و ۸۲۵ نفر برای دریافت تسهیلات متقاضی شده اند که سه هزار و ۹۷۵ فقره درخواست به مبلغ ۱۷ هزار و ۷۳۷ میلیارد ریال مصوب شده است که میزان اشتغال این طرح ها ۲۸ هزار و ۲۱۴ نفر برآورد شده است.

حاج علیزاده افزود: تا کنون سه هزار و ۴۸۳ طرح به مبلغ ۱۴ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال، منجر به انعقاد قرارداد با بانک ها شده و ۱۱ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال پرداخت شده است.

معاون توانمندسازی و مشارکت های مردمی بنیاد علوی گفت: تا کنون ۲ هزار و ۳۶۵ طرح به بهره برداری رسیده و از این طریق برای ۱۴ هزار و ۳۲۹ نفر شغل ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: طرح پرداخت تسهیلات اشتغال زا از سال ۹۵ آغاز شده و برای هر استان در همان سال به طور میانگین، ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی منظور شد که امسال هم بر مبنای ضریب و نرخ بیکاری روستاها، سهم استان ها مشخص شده است.

حاج علیزاده با بیان اینکه از سال ۹۵ تا کنون برای هر استان به طور میانگین ۶۵۰ تا ۹۰۰ میلیارد ریال منظور شده است، گفت: سقف تسهیلات برای طرح ها، سه تا ۲۵ میلیارد ریال است و در هر استان برای یک طرح، پرداخت تا سقف ۴۰ میلیاد ریال قابل ارائه است.

معاون توانمندسازی و مشارکت های مردمی بنیاد علوی همچنین درباره اجرای طرح توانمندسازی، برای آبادانی و پیشرفت مناطق محروم گفت: این طرح برای نخستین بار در سال ۹۳، در قلعه گنج کرمان آغاز شد و اکنون در ۱۲ نقطه از ۱۰ استان در حال پیگیری است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح از سال گذشته در شهرستان مانه و سملقان در استان خراسان شمالی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون توانمندسازی و مشارکت های مردمی بنیاد علوی با بیان اینکه تلاش داریم تا از مشکل بیکاری در روستاها و مناطق محروم کاسته شود و اقتصاد و معیشت مردم ارتقا یابد، افزود: امسال برای اجرای این طرح در ۱۲ نقطه از کشور، هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار منظور شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی