تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

بنیاد علوی ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زا می‌پردازد

News Image Lead

بنیاد علوی، امسال ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی به طرح‌های اشتغال‌زای روستایی و نواحی صنعتی پرداخت می‌کند.

کد خبر: ۳۵۶۱۰
۱۲:۳۰ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ معاون توانمندسازی و مشارکت های مردمی بنیاد علوی گفت : تسهیلات اشتغال‌زا با نرخ ۸ درصد به متقاضیان پرداخت می شود.

احمد حاج‌علیزاده چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری تامین و پرداخت پنج درصد از سود این تسهیلات را تقبل کرده و بنیاد علوی متعهد شده است که پنج درصد از سود این وام را بپردازد و بر این اساس این تسهیلات با نرخ هشت درصدی به مجریان طرح پرداخت می شود.

وی اظهار داشت: سال گذشته، ۹ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زا توسط این بنیاد پرداخت شد و در سال ۹۵ و ۹۶ هم در مجموع ۱۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی گفت: تا کنون ۱۰ هزار و ۸۲۵ نفر برای دریافت تسهیلات متقاضی شده اند که سه هزار و ۹۷۵ فقره درخواست به مبلغ ۱۷ هزار و ۷۳۷ میلیارد ریال مصوب شده است که میزان اشتغال این طرح ها ۲۸ هزار و ۲۱۴ نفر برآورد شده است.

حاج علیزاده افزود: تا کنون سه هزار و ۴۸۳ طرح به مبلغ ۱۴ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال، منجر به انعقاد قرارداد با بانک ها شده و ۱۱ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال پرداخت شده است.

معاون توانمندسازی و مشارکت های مردمی بنیاد علوی گفت: تا کنون ۲ هزار و ۳۶۵ طرح به بهره برداری رسیده و از این طریق برای ۱۴ هزار و ۳۲۹ نفر شغل ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: طرح پرداخت تسهیلات اشتغال زا از سال ۹۵ آغاز شده و برای هر استان در همان سال به طور میانگین، ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی منظور شد که امسال هم بر مبنای ضریب و نرخ بیکاری روستاها، سهم استان ها مشخص شده است.

حاج علیزاده با بیان اینکه از سال ۹۵ تا کنون برای هر استان به طور میانگین ۶۵۰ تا ۹۰۰ میلیارد ریال منظور شده است، گفت: سقف تسهیلات برای طرح ها، سه تا ۲۵ میلیارد ریال است و در هر استان برای یک طرح، پرداخت تا سقف ۴۰ میلیاد ریال قابل ارائه است.

معاون توانمندسازی و مشارکت های مردمی بنیاد علوی همچنین درباره اجرای طرح توانمندسازی، برای آبادانی و پیشرفت مناطق محروم گفت: این طرح برای نخستین بار در سال ۹۳، در قلعه گنج کرمان آغاز شد و اکنون در ۱۲ نقطه از ۱۰ استان در حال پیگیری است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح از سال گذشته در شهرستان مانه و سملقان در استان خراسان شمالی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون توانمندسازی و مشارکت های مردمی بنیاد علوی با بیان اینکه تلاش داریم تا از مشکل بیکاری در روستاها و مناطق محروم کاسته شود و اقتصاد و معیشت مردم ارتقا یابد، افزود: امسال برای اجرای این طرح در ۱۲ نقطه از کشور، هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار منظور شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير