تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی ۳۲ درصد افزایش یافت

News Image Lead

رئیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی گفت: یک‌هزار و ۴۹ نفر در این استان امسال از خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان بهره‌مند شدند که نسبت به مدت مشابه قبل ۳۲ درصد افزایش پوشش بیمه‌ای دارد.

کد خبر: ۳۵۵۸۹
۱۱:۱۲ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ «محمدصادق زهدی» روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: ۶۹۷ نفر درنیمه نخست پارسال از خدمات بیمه‌ای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی بهره‌مند شدند.

رئیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۵۶ هزار نفر از سرپرستان خانوارهای روستایی و عشایری استان از خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان بهره‌مند هستند.

وی ادامه داد: شهرستان‌های شازند، خمین و اراک به ترتیب بیشترین افراد تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان را در استان مرکزی به خود اختصاص داده است.

زهدی یادآور شد: ۳۲۹ هزار نفر بر اساس سرشماری سال ۹۵ در روستاهای استان مرکزی سکونت دارند که حدود ۸۰ هزار نفر آنان سرپرست خانوار هستند.

وی ادامه داد: ۲۵ هزار نفر از سرپرستان خانوارهای روستایی استان مرکزی فاقد هرگونه بیمه هستند و پوشش بیمه‌ای آنان در دستور کار صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان قرار دارد.

رئیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی گفت: درخواست همکاری به سایر دستگاه‌های اجرایی استان، ‌حضور در ستاد راهبردری فرمانداری ‌ها، برگزاری نشست با دهیاران و بخشداری‌ها و ساماندهی کارگزاری ها از جمله اقدامات این صندوق برای ترویج بیمه در روستاها است.

زهدی ادامه داد: ۸۶ کارگزاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در گذشته در استان مرکزی فعال بود که در راستای نظارت و ارزیابی بیشتر، افزایش درآمد و افزایش حضور بانوان در این حوزه تعداد کارگزاری‌های استان به ۳۳ مورد کاهش یافته است.

وی افزود: بانوان سال گذشته مسئولیت ۹ درصد کارگزاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی را برعهده داشتند که این رقم در سال جاری  ۳۰ درصد افزایش یافته است.

رئیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی از انعقاد تفاهم‌نامه با دفاتر پیشخوان دولت استان خبرداد و گفت: این تفاهم‌نامه در راستای تسهیل در ارایه خدمات بیمه ای این صندوق و بیمه سلامت به افراد تحت پوشش انجام شده است.

زهدی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه تمامی خدمات مورد نیاز بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و بیمه سلامت در دفاتر پیشخوان دولت و کارگزاری‌های این صندوق ارایه می‌شود.

استان مرکزی با مساحتی معادل ۲۹ هزار و ۱۲۷ کیلومترمربع، هشت و یک دهم درصد از مساحت کل کشور را در برگرفته است.
این استان از شمال به استان‌های تهران و قزوین، از غرب به استان همدان، از جنوب به استان اصفهان و لرستان و از شرق به استان‌های قم و اصفهان محدود است.
بر اساس سرشماری سال گذشته یک میلیون و ۴۲۹ هزار و ۴۷۵ نفر جمعیت دارد.
اجرای طرح بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان مرکزی از سال ۸۴ تا کنون در کشور و در استان مرکزی آغاز شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان