تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
شهرداری تهران:

۲۰ درصد طبقه متوسط به سمت فقر رفته‌اند

News Image Lead

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: شهرداری می‌بایست برای دستفروشان مترو یا فروشندگان کم سرمایه فضاهایی را ایجاد کند.

کد خبر: ۳۳۳۹۸
۱۳:۵۶ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز- محمدرضا جوادی یگانه صبح امروز در نشست مدیران شهری با دستفروشان مترو در ایستگاه امام خمینی (ره) با بیان اینکه در این جلسه نوبخت، مدیرعامل مترو و تعدادی دیگر از مسئولان شهرداری تهران حضور دارند، گفت: موضوع دستفروشی در مترو سه جانبه است و در یک سو مردم که اصل ماجرا هستند، قرار دارند و از سویی دیگر شهرداری که وظیفه ایجاد تسهیل عبور و مرور و امنیت مردم را دارد و از سوی دیگر دستفروشان یا افراد کم سرمایه هستند که باید این سه ضلع را بتوانیم متوازن کنیم.

وی با بیان اینکه باور کنید که دستفروشی در مترو موجبات نارضایتی مردم را فراهم کرده است، اظهارکرد: می‌توانستیم پشت درهای بسته و با استناد به موارد قانونی و مقررات تصمیم بگیریم اما می‌خواهیم حرف شما را بشنویم و نظرات شما را نیز دخیل کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه ما می‌دانیم وضعیت اقتصادی کشور مناسب نیست و ۲۰ درصد مردم از طبقه متوسط به فقیر رفته‌اند، گفت: خیلی‌ها مایل نیستند که دستفروشی کنند و مشکلات اقتصادی کاملا بدیهی است اما مردم در نظرسنجی‌ها و تماس‌هایشان اعلام کردند که از وضعیت دستفروشی ناراضی هستند و باید به راه حل مشترک برسیم تا هم مردم راضی شوند و هم فرصتی برای دستفروشان ایجاد شود.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌بایست برای دستفروشان یا فروشندگان کم سرمایه فضاهایی را ایجاد کند، اظهارکرد:‌ قرار نیست در این جلسه تصمیمی بگیریم اما حرف دستفروشان را می‌شنویم تا بتوانیم پیشنهادات شما را در تصمیم‌گیری‌ها دخیل کنیم.

در این جلسه صحبت‌های دستفروشان شنیده شد اما با اینکه تعدادی از مسافران خواهان بیان نکته نظرات خود بودند به آن‌ها به دلیل آنکه فقط دست‌فروشان می‌توانند صحبت کنند اجازه صحبت ندادند.

از ساعت ۱۱ و ۱۵ دقیقه تا ۱۱  و ۴۵ دقیقه جلسه با حضور دوربین‌های خبری ثبت می‌شد اما بنا به درخواست دستفروشان در مورد دغدغه انتشار تصاویرشان اجازه فیلمبرداری به رسانه‌های تصویری داده نشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی