تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شهرداری تهران:

۲۰ درصد طبقه متوسط به سمت فقر رفته‌اند

News Image Lead

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: شهرداری می‌بایست برای دستفروشان مترو یا فروشندگان کم سرمایه فضاهایی را ایجاد کند.

کد خبر: ۳۳۳۹۸
۱۳:۵۶ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز- محمدرضا جوادی یگانه صبح امروز در نشست مدیران شهری با دستفروشان مترو در ایستگاه امام خمینی (ره) با بیان اینکه در این جلسه نوبخت، مدیرعامل مترو و تعدادی دیگر از مسئولان شهرداری تهران حضور دارند، گفت: موضوع دستفروشی در مترو سه جانبه است و در یک سو مردم که اصل ماجرا هستند، قرار دارند و از سویی دیگر شهرداری که وظیفه ایجاد تسهیل عبور و مرور و امنیت مردم را دارد و از سوی دیگر دستفروشان یا افراد کم سرمایه هستند که باید این سه ضلع را بتوانیم متوازن کنیم.

وی با بیان اینکه باور کنید که دستفروشی در مترو موجبات نارضایتی مردم را فراهم کرده است، اظهارکرد: می‌توانستیم پشت درهای بسته و با استناد به موارد قانونی و مقررات تصمیم بگیریم اما می‌خواهیم حرف شما را بشنویم و نظرات شما را نیز دخیل کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه ما می‌دانیم وضعیت اقتصادی کشور مناسب نیست و ۲۰ درصد مردم از طبقه متوسط به فقیر رفته‌اند، گفت: خیلی‌ها مایل نیستند که دستفروشی کنند و مشکلات اقتصادی کاملا بدیهی است اما مردم در نظرسنجی‌ها و تماس‌هایشان اعلام کردند که از وضعیت دستفروشی ناراضی هستند و باید به راه حل مشترک برسیم تا هم مردم راضی شوند و هم فرصتی برای دستفروشان ایجاد شود.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌بایست برای دستفروشان یا فروشندگان کم سرمایه فضاهایی را ایجاد کند، اظهارکرد:‌ قرار نیست در این جلسه تصمیمی بگیریم اما حرف دستفروشان را می‌شنویم تا بتوانیم پیشنهادات شما را در تصمیم‌گیری‌ها دخیل کنیم.

در این جلسه صحبت‌های دستفروشان شنیده شد اما با اینکه تعدادی از مسافران خواهان بیان نکته نظرات خود بودند به آن‌ها به دلیل آنکه فقط دست‌فروشان می‌توانند صحبت کنند اجازه صحبت ندادند.

از ساعت ۱۱ و ۱۵ دقیقه تا ۱۱  و ۴۵ دقیقه جلسه با حضور دوربین‌های خبری ثبت می‌شد اما بنا به درخواست دستفروشان در مورد دغدغه انتشار تصاویرشان اجازه فیلمبرداری به رسانه‌های تصویری داده نشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر