تیتر امروز

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس:

ساختمان‌های در معرض خطر آتش‌سوزی در شیراز شناسایی شوند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس با اشاره به وقوع آتش‌سوزی ۱۲ مرداد ۹۸ در هتل آسمان شیراز گفت: به دنبال این اتفاق به شهرداری شیراز تکلیف کردیم که تمام ساختمان‌هایی را که با چنین خطری مواجه هستند شناسایی کند.

کد خبر: ۳۲۸۱۷
۱۳:۴۹ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸

ساختمان‌های در معرض خطر آتش‌سوزی در شیراز شناسایی می‌شوند

دیدارنیوز ـ محمود رضایی کوچی افزود: قطعا هنوز در کلانشهر شیراز ساختمان‌هایی وجود دارد که ظرفیت و پتانسیل بروز چنین خطراتی را دارند که باید قبل از وقوع هر حادثه‌ای پیشگیری‌های لازم انجام شود.
 
وی اظهار داشت: آتش‌سوزی هتل آسمان شیراز نیز به حدی گسترده بود که اگر به سرعت اقدام و کنترل نمی‌شد قطعا حادثه‌ای مشابه حادثه ساختمان پلاسکو تهران در شیراز روی می‌داد.
 
او ادامه داد: البته در زمینه ابعاد و گستردگی این آتش‌سوزی به منظور جلوگیری از ایجاد دلهره و نگرانی در شهروندان به ویژه ساکنان آن منطقه اطلاع‌رسانی چندانی نشد و تمام توان و انرژی نیرو‌ها صرف مهار سریع این آتش شد.
 
وی، سازه هتل آسمان شیراز را اسکلیت فلزی با هسته بتنی دانست و اضافه کرد: فلز وقتی به شکل مستمر تحت تاثیر آتش قرار داشته باشد پس از چند ساعت امکان تغییر شکل آن وجود دارد و تداوم آن روند ممکن است به سقوط سازه بیانجامد.
 
او اظهار داشت: در طبقات منفی این هتل نیز به رغم اینکه آتش‌سوزی حدود ۱۴ ساعت ادامه داشت، اما از آنجا که آتش به شکل متمرکز و مستمر در کنار ستون‌ها وجود نداشت آسیب چندانی به سازه فلزی بنا وارد نشد.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس ادامه داد: در جریان این آتش سوزی حدود چهار هزار لیتر آب وارد طبقات زیرین شد و پس از آن نسبت به تخلیه آب تزریق شده اقدام شد.
 
رضایی کوچی افزود: پس از مهار کامل آتش یک تیم کارشناسی متشکل از دانشگاه شیراز، کارشناسان رسمی دادگستری و سازمان نظام مهندسی، شهرداری و استانداری برای رسیدن به یک تصمیم که مبنای علمی و کارشناسی داشته باشد به بررسی شرایط هتل پرداختند.
 
او ادامه داد: بررسی اولیه کارشناسان حاکی از آن مساله بود که ساختمان هتل آسمان شیراز قابلیت مقاوم‌سازی دارد و مالک ساختمان باید نسبت به انتخاب یک مشاور اقدام کند تا مشاور نیز نظر خود را مبنی بر اینکه امکان مقاوم سازی بنا وجود دارد یا خیر اعلام کند.
 
وی، با اشاره به کاهش میزان خسارت‌های ناشی از وقوع آتش‌سوزی در استان در مقایسه با سال‌های اخیر افزود: سال گذشته هر آتش‌سوزی که در استان روی می‌داد به طور متوسط به چهار و شش دهم هکتار از مراتع و جنگل‌ها آسیب وارد می‌کرد در حالی که این عدد امسال به یک و هفت دهم هکتار رسیده که بیانگر این مطلب است که سطح آتش سوزی در استان با توجه به واکنش‌های سریعی که نشان داده می‌شود به یک سوم کاهش یافته است.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر