تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

جهانگیری: آموزش و پرورش کانون بنیادی توسعه همه جانبه کشور است

News Image Lead

معاون اول رئیس جمهوری، آموزش و پرورش را کانون بنیادی توسعه همه جانبه کشور دانست و تاکید کرد آثار ضعف در آموزش و پرورش در مسائل فرهنگی و اقتصادی کشور دیده می‌شود.

کد خبر: ۳۱۳۸
۱۶:۴۸ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز - اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری در گردهمایی خیرین مدرسه‌ساز کشور که در مدرسه دارالفنون تهران برگزار شد، گفت: «خدای بزرگ را سپاس می‌گویم که در جمع خیرین مدرسه‌ساز در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان حضور پیدا کردم و از خداوند برای شما توفیق و عزت مسألت دارم.»

او ادامه داد: «در ابتدا باید تشکر صمیمانه خودم و هیأت دولت را از اقدامات خیرین در همه بخش‌ها داشته باشم. مردم ایران نوع‌دوست و آگاه به مسائل کشور هستند.»

معاون اول رئیس جمهوری کار خیرین در بخش مدرسه‌سازی را عظیم و بزرگ دانست و گفت: «بیش از 20درصد کلاس‌های درس ایران توسط خیرین احداث شده است.»

جهانگیری گفت: «اگر می‌خواهیم آینده روشن پیش روی کشور داشته باشیم، باید دولت و ملت در کنار هم باشند.»

او به حضور 650 هزار خیر مدرسه‌ساز در کشور اشاره کرد و گفت: «مردم خودشان به اهمیت مدرسه‌سازی پی بردند و برای آن اقدام کردند.»

معاون اول رئیس جمهوری گفت: «آموزش و پرورش کانون بنیادی توسعه همه جانبه کشور است. اگر ضعف در آموزش و پرورش باشد، در کشور تأثیر دارد و آثار آن در مسائل فرهنگی و اقتصادی کشور دیده می‌شود.»

جهانگیری ادامه داد: « در گزارش امروز متوجه شدم استانی مثل خراسان رضوی شاخص‌هایش در فضای آموزشی بالا نبود و نشان می‌دهد جهت‌گیری‌ها به سمت استان‌های محروم است.»

معاون‌رئیس جمهوری گفت: «مهمترین وظیفه آموزش و پرورش، اطلاع‌رسانی خوب به خیرین است تا جاهایی که نیاز به فضای آموزشی است، اقدام شود.»


ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد