تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

ابتکار: امیدواریم به‎زودی زنان را در ورزشگاه‎ها ببینیم

معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده گفت: امیدواریم به‎زودی شاهد حضور بانوان در ورزشگاه‎ها باشیم و البته با تدابیر اندیشیده شده، این موضوع تحقق پیدا می‎کند.

کد خبر: ۳۰۶۷۱
۱۳:۲۱ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - معصومه ابتکار روز دوشنبه در آغاز سفر یکروزه خود به خراسان شمالی در فرودگاه بجنورد به خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به مناسب سازی هایی که در ورزشگاه ها انجام شده، از جمله جداسازی ورودی ها، مسیرها و محل نشستن تماشاگران، به زودی شاهد حضور زنان در ورزشگاه ها خواهیم بود و این وعده وزیر ورزش و جوانان محقق خواهد شد.

وی افزود: در نشست هایی که با هواداران داشتیم نیز بر رعایت شروط تاکید شد و با این تفاصیل زنان را در ورزشگاه ها به زودی خواهیم دید.

ابتکار گفت: مرحله نخست طرح ملی گفت و گوی خانواده نیز در کشور و استان ها اجرایی شده و اجرای مرحله دوم آن نیز آغاز شده است که این مرحله و همچنین طرح ارتقای تابآوری امسال در کشور اجرا می شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: با توجه به ارزیابی های انجام شده در خصوص تحصیل دانش آموزان، هم اکنون طرح بازماندگان از تحصیل و تحصیل در روستاها نیز پیگیری می شود.

ابتکار افزود: گزارشی در خصوص تحقق ۳۰ درصدی حضور مدیران زن در دولت و استانها نیز در دست تدوین است که آیا این ۳۰ درصد تاکنون اجرایی شده، که این امر در حال پیگیری است و نتیجه آن در هفته دولت نهایی و اعلام خواهد شد.

وی در خصوص مشوق هایی که برای زنان به منظور زادآوری در نظر گرفته شده، نیز اظهار داشت: هم اکنون مرخصی ۹ ماهه و پاس شیر برای زنان برقرار است اما باید این مشوق ها در بخش خصوصی نیز اجرایی شود که هم اکنون پیگیر این موضوع هستیم.

 معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری که امروز به استان خراسان شمالی سفر کرده در جمع مدیران و مسئولان سازمان های مردم نهاد مرتبط با حوزه زنان خراسان شمالی و نیز شورای برنامه ریزی این استان حضور خواهد یافت.

رونمایی از طرح بانوی آب، بازدید از بند نسوان زندان بجنورد و نیز طرح های اشتغال بانوان در شهرستان های شیروان و فاروج از دیگر برنامه هایی است که برای وی در نطر گرفته شده است.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی