تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بررسی خارج از نوبت پرونده خانواده‌های کودکان کار در کمیته امداد

فرماندار تهران با بیان اینکه بهترین راه ساماندهی کودکان کار و خبابان، شناسایی و تحویل به خانواده‌شان است گفت: بنا شده کارهای خانواده‌های کودکان کار که تحت پوشش کمیته امداد هستند، خارج از نوبت پیگیری شود.

کد خبر: ۳۰۵۶۰
۱۲:۳۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸
دیدارنیوز - عیسی فرهادی در حاشیه یکصد و بیستمین جلسه شورای اجتماعی و درجمع خبرنگاران با بیان اینکه صد درصد کودکان کار و خیابان، متکدی هستند، گفت: ۸۲ درصد از کودکان کار و خیابان از اتباع کشورهای  دیگر هستند که ۵۰ درصد از آنها بی‌سواد مطلق‌اند، ۲۰ درصد از  این کودکان کار و خیابان فاقد والدین هستند.

وی بااشاره به تداوم طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان، افزود: ۵۰ درصد از این کودکان به بهزیستی تحویل داده شده اند و بهزیستی هم متولی اجرای این طرح است. مددجویان بهزیستی نیز در ساماندهی این طرح کمک خواهند کرد و سایر دستگاه‌ها نیز همراه خواهند بود. 

فرهادی با بیان اینکه بنا شده کارهای خانواده‌های کودکان کار که تحت پوشش کمیته امداد هستند، خارج از نوبت پیگیری شود، افزود: ۱۸ درصد از این کودکان ایرانی هستند و اما در مورد کودکان اتباع بیگانه  نیز در مرحله اول پدر و مادر آنها تعهد می دهند و در بار دوم چنانچه این کودکان مشاهده شوند با آنها برخورد خواهد شد .

وی عنوان کرد: در حال حاضر مشکل اساسی در این باره، وجود کودکان بدون والدین است. قرار شده در جلساتی با سفارت این کشور ها ، هماهنگی های لازم انجام و کمک هایی نیز برای نگهداری آنها در نظر گرفته شود . در مورد سایر متکدیان نیز شهرداری اعلام آمادگی کرده است و قرار است از فردا دوشنبه دو مرکز دیگر در اختیار بهزیستی قرار گیرد و به این صورت می توان به صورت کامل آنها را پاکسازی کرد.

 فرماندار تهران تصریح کرد: نکته ای که در برخورد با متکدیان برای ما بسیار مهم است همکاری مردم در ساماندهی این طرح است ،تکدی گری پدیده‌ای بسیار زشت است و بیشتر به دلیل دادن پول و کمک هایی است که از سوی مردم ارائه می شود و بدین ترتیب شاهد رجوع افراد بیشتری به خصوص از اتباع بیگانه برای تکدی گری هستیم بنابراین مردم چنانچه تمایل به کمک به این متکدیان یا اینگونه افراد را دارند باید دقت کنند، کمک های خود را به موسسات قانونی و همچنین از طریق بهزیستی و کمیته امداد ارائه کنند .

فرهادی با بیان اینکه برخی از این متکدیان یا کودکان نیازهای دیگر مانند نیازهای درمانی و پزشکی دارند، عنوان کرد: دستگاه‌های دیگر مثل دانشگاه های علوم پزشکی در این زمینه کمک می‌کنند و افرادی نیازمند در این حوزه را تحت درمان قرار می‌دهند و همچنین فنی و حرفه ای نیز در این زمینه آموزش های مورد نظر را به این افراد ارائه خواهد داد و دستگاه قضایی نیز در این خصوص همراهی و کمک خواهد کرد .

فرماندار تهران در ادامه با بیان اینکه در جلسه امروز وزیر کشور تاکید کرد که به صورت جدی با این پدیده برخورد شود ، گفت: جمع‌آوری ۳٠۶کودک کار و خیابان که در طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان انجام شده  تأثیر مثبتی را به همراه داشته است و ۶۰ درصد تکدی گری  را کاهش خواهد داد. بنابراین به دنبال ساماندهی آنها هستیم .

وی توضیح داد: در مبحث کمک مردم به متکدیان و کودکان کار ؛ مانند طرحی که در تبریز اجرا شده است، این کار مسیر خاص خودش را برای کمک دارد و مردم نیز می توانند کمک های خود را از مبادی موسسات و سازمانها و دستگاه‌های ذیربط ارائه دهند تا به مسیر خاص خودش این کمک ها برسند.

 فرماندار تهران گفت: بهترین راه ساماندهی این کودکان، شناسایی آنها و تحویل شان به خانواده ها است. همچنین توانمندسازی این خانوادها؛ اگر این خانواده ها نیاز به آموزش داشته باشند یا قرار باشد که تحت پوشش قرار بگیرند خارج از نوبت تحت پوشش کمیته امداد قرار خواهند گرفت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد