تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

جوان قاتل در اسفراین از چوبه دار نجات یافت

به همت یک فرد خیر اصفهانی و اعلام رضایت اولیای دم، جوان ۲۱ ساله اسفراینی از چوبه دار نجات یافت.

کد خبر: ۳۰۵۲۰
۱۷:۳۷ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸

جوان قاتل در اسفراین از چوبه دار نجات یافت

دیدارنیوز_محسن کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اسفراین اظهار کرد: مسعود عاقبتی مقتول پرونده ۲۱ ساله در سال ۱۳۹۱ براثر یک نزاع و درگیری در میدان ۲۲ مهر این شهرستان به قتل می‌رسد که پس‌ازاین درگیری و کشته شدن مقتول توسط قاتل وی بلافاصله متواری می‌شود.

وی گفت: قاتل به مدت سه سال متواری بوده که در سال ۹۴ توسط مأمورین در تهران دستگیر و روانه بازداشتگاه می‌گردد که بعد از مدت از زندان فرار می‌کند و نهایتاً در اواخر سال ۹۷ مجدداً توسط مأمورین در اصفهان دستگیر و روانه زندان می‌شود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسفراین افزود: توسط شعبه دوم دادگاه کیفری مرکز استان خراسان شمالی حکم قصاص قاتل صادر می‌شود و این حکم در دیوان عالی مورد تأیید قرار می‌گیرد و مرحله استیذان قصاص ایشان نیز انجام‌شده است که پرونده در حال اجرای مقدمات قصاص بوده است که با تلاش اعضای شورای و به همت یکی از خیرین اصفهانی و اعلام رضایت اولیای دم این جوان ۲۱ ساله از چوبه دار نجات پیدا کرد.

اصغر قاسمی، خیر اصفهانی نیز در این خصوص گفت: در سه سال پیش جوانی در اصفهان به نزد من آمد و اظهار داشت که شرایط مالی خوبی ندارم و حاضرم در کارگاه شما کار بکنم بنده نیز که در اصفهان یک کارگاه سنگ فروشی داشتم ایشان را به‌صورت آزمایشی برای چند روزی بکار گرفتم و چون جوان پرتلاش و کارآمدی بود قبول کردم که به‌صورت دائم در مجموعه بنده کار بکنند و بعد از گذشت چند سال در اواخر سال ۹۷ مأمورین در محل کار این جوان را دستگیر و روانه زندان کردند و بعد با پیگیری‌های که به عمل آوردم متوجه شدم که ایشان قاتل بوده است.

وی گفت: چون ایشان جوان‌سالمی و اهل کار بود به دنبال کارهایش افتادم تا بتوانم برای ایشان کاری بکنم که با پیگیری‌های انجام‌شده و به کمک مادر قاتل توانستیم رضایت خانواده مقتول را به‌دست بیاوریم و اعلام رضایت آنان را برای اعدام نکردن این جوان از خانواده مقتول بگیریم که جا دارد از همکاری و مساعدت دادستان محترم شهرستان اسفراین و اعضای شورای حل اختلاف این شهرستان نهایت تشکر و سپاسگزاری را داشته باشم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
امیر عباس حسن پور از اسفراین ۱۰ساله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
0
0
خداوند به ان مرد اصفهانی خير برکت بدهد
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور