تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

ایهود باراک از کشتار اعراب عذرخواهی کرد

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی بابت کشتار ۱۳ معترض عرب اسرائیلی به دست پلیس این رژیم در سال ۲۰۰۰ عذرخواهی کرد.

کد خبر: ۳۰۳۲۸
۱۰:۱۴ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، اظهارات ایهود باراک، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در رادیو دولتی اسرائیل به نقطه اصطکاک میان او و اقلیت عرب اسرائیل اشاره دارد. این سخنان در شرایطی مطرح شد که ایهود باراک برای بازگشت به عرصه سیاسی تل‌آویو و متحد کردن احزاب لیبرال که برخی از آنان به رای‌دهندگان عرب بستگی دارد، تقلا می‌کند.

باراک، رهبر گروه تازه‌ تاسیس "حزب دموکراتیک اسرائیل" مدعی شد هیچ جایی برای کشتار معترضان به دست نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی وجود ندارد.

اوایل اکتبر ۲۰۰۰ در انتفاضه دوم فلسطین، شهروندان عرب اسرائیل چندین روز در اعلام همبستگی با فلسطینیان در کرانه باختری و نوار غزه تظاهرات برگزار کردند. پلیس رژیم صهیونیستی با گلوله‌های واقعی معترضان را هدف می‌گرفت و معترضان با مسدود کردن جاده‌ها با پرتاب سنگ و بمب‌های دست‌ساز پاسخ می‌دادند. ایهود باراک در آن زمان نخست‌وزیر بود.

در مجموع ۱۳ معترض عرب اسرائیلی حین آن اعتراضات کشته شدند.

در واقع نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به یادداشت عیسوی فریج، عضو عرب پارلمان این رژیم از حزب چپگرای "مرتز" پاسخ داد که خواستار عذرخواهی او بابت کشتارهای اکتبر ۲۰۰۰ شده بود. حزب عیسوی فریج که از حمایت رای‌دهندگان عرب در انتخابات ماه آوریل برخوردار شد، به عنوان شریک انتخاباتی احتمالی برای باراک دیده می‌شود. این دو حزب به دنبال کسب حداقل رای لازم برای ورود به پارلمان در انتخابات سپتامبر آتی هستند.

احمد الطیبی،‌ یک قانونگذار کهنه‌کار عرب سه‌شنبه به تلویزیون اسرائیل گفت: آن کسانی که عذرخواهی می‌کنند بر کسانی که عذرخواهی نمی‌کنند ارجحیت دارند، اما دور شدن از این حس که این یک عذرخواهی انتخاباتی است که به انتخابات مرتبط است و او (باراک) می‌خواهد تا با حزب میرتز ادغام شود، سخت است.

ایهود باراک ماه گذشته برای کمک به نیروهای اپوزیسیون برای تشکیل بلوکی برای شکست بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و تشکیل دولت آتی پس از انتخابات ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریور) به عرصه سیاسی بازگشت. به دنبال انتخابات ماه آوریل،‌ نتانیاهو از کسب اکثریت پارلمانی بازماند. او برای اینکه فرصت تشکیل دولت را از مخالفانش بگیرد، پارلمان را منحل کرد و خواستار برگزاری انتخابات جدید شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير