تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

انتقاد علی نصیریان از محسن هاشمی: هنر پروپاگاندا نیست

اختتامیه هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر شب گذشته در تالار وحدت تهران برگزار شد.

کد خبر: ۳۰۲۴۵
۰۸:۳۰ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - جشنواره بین‌المللی شهر با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. در این مراسم که در تالار وحدت برگزار می‌شد، جمعی از مدیران شهری و هنرمندان حضور داشتند. در بخشی از این مراسم آیین بزرگداشت علی نصیریان برگزار شد. این بازیگر پیشکسوت وقتی برای برگزاری این مراسم به روی صحنه آمد از صحبت‌های محسن هاشمی که دقایقی پیش از او روی صحنه رفته بود انتقاد کرد. محسن هاشمی در بخشی از صحبت‌هایش به جشنواره‌های مختلف اشاره کرده و گفته بود: «اگر فرض کنیم جشنواره‌ای مانند جشنواره شهر به صورت برنامه‌ریزی شده بخشی از حمایت حاکمیت شهری را دارد و بخشی از حاکمیت شهری نسبت به آن حساس بوده و آن را رهبری کرده، باید وظایف مدیریت شهری را هم در نظر بگیرد تا بتواند اهداف مدیریت شهری را به نمایش بگذارد البته این به این معنی نیست که این گونه جشنواره‌ها به عنوان ابزار تبلیغاتی برای مدیران شهری بشوند و دلیلی ندارد مدام سفید نمایی کنیم اما سیاه نمایی هم درست نیست.»

رئیس شورای شهر تهران در ادامه به اهالی سینما توصیه کرده بود: «لازم است ضمن نشان دادن وخامت‌های جامعه به واقعیت‌ها هم توجه کنیم به گونه‌ای که مشکلی از جامعه برداشته شود و به سمت وضعیت مناسب‌تری برویم بنابراین باید حقیقت نمایی کنیم البته گاهی در فیلم‌ها پوچ گرایی می‌شود که برای برخی جوانان مناسب نیست.»

این صحبت‌ها واکنش علی نصیریان بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون را به دنبال داشت. نصیریان در واکنش به توصیه‌های محسن هاشمی گفت: «برخلاف آنچه که آقای هاشمی گفت، کار هنر پروپاگاندا نیست و نمی‌تواند باشد. اصلاً هنر ابزار پروپاگاندا نیست. هنر استوار است بر خلاقیت انسانی و خلاقیت انسانی یک چیز خودجوش و خدایی است چراکه که خدا این خلاقیت‌ها را در نهاد انسان گذاشته است.»

نصیریان در ادامه گفت: «همه جای دنیا شهرداری‌ها به هنر کمک می‌کنند اما دخالتی در کار آنها ندارند خلاقیت جای خودش را دارد ولی حمایت مقوله دیگری است و نمی‌شود با این بهانه‌ها از هنر حمایت نکرد. وقتی وارد حیطه هنر می‌شویم باید بگذاریم خلاقیت‌ها کار خود را انجام دهد با این وجود اگر ما مقداری بازتر نگاه کنیم می‌توانیم به جوان‌ها میدان دهیم چراکه هنر به صورت غیرمستقیم معرف کشور است برای مثال سینمای ایران در دنیا مطرح است و این نشان می‌دهد که ما نه تنها در گذشته بلکه امروز هم صاحب خلاقیت و هنر هستیم من نه به جناح کار دارم نه چیزی اما در این چند وقت سالن‌های خوبی برای عرضه هنر ساخته شده و از این جهت کار شهرداری جای قدردانی دارد.»
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر