تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ترامپ: با انگلیس درباره توقیف نفتکش توسط ایران گفت‌وگو می‌کنم

رئیس جمهور آمریکا در اولین واکنش به توقیف نفتکش انگلیسی توسط ایران در خلیج فارس گفت که با دولت انگلیس درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

کد خبر: ۲۹۹۷۱
۰۰:۳۵ - ۲۹ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه جمعه گفت که با دولت انگلیس درباره توقیف نفتکش این کشور توسط ایران گفت‌وگو خواهد کرد.

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه جمعه در اطلاعیه ای اعلام کرد:عصر امروز (جمعه ۲۸ تیر ) یک فروند نفتکش  انگلیسی با نام" "stena impero" هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.

همچنین ترامپ در ادامه سخنانش مدعی شد که ایران در حال حاضر در مشکل بزرگی قرار دارد و اقتصاد آنها در حال خُرد شدن است.

رئیس جمهور آمریکا همچنین درباره ماموریت «رند پال» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی برای مذاکره با ایران گفت: «رند از من پرسید آیا می‌تواند در این روند (مذاکره با ایران) حضور داشته باشد که پاسخ "بله" بود. اما من افراد زیادی دارم که در این روند حضور دارند.»

پایگاه المانیتور شامگاه جمعه مدعی شد که وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه در نیویورک با «رند پال» سناتور نزدیک به ترامپ در نیویورک دیدار کرده است.

المانیتور به نقل از یک کارشناس غیر دولتی که خواست نامش فاش نشود گفت که روز گذشته ظریف و رند پال در نیویورک دیدار کرده تا درباره چشم انداز مذاکرات احتمالی میان ایران و آمریکا گفت‌وگو کنند.

نمایندگی ایران در سازمان ملل به درخواست المانیتور درباره این دیدار پاسخی نداده است.

ظریف روز پنجشنبه در نیویورک و در جمع خبرنگاران گفته بود که وی طی هفته جاری دیدارهایی با برخی مقامات کنگره داشته است اما با مقامات دولت آمریکا یا نمایندگان آنها دیدار نداشته است.
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها