تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

موگرینی: اینستکس آماده عملیاتی شدن است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بار دیگر بر تلاش برای تداوم اجرای برجام تاکید و با اعلام اینکه سامانه "اینستکس" آماده عملیاتی شدن است، ابراز امیدواری کرد که این اقدام به پایبندی ایران به برجام کمک کند.

کد خبر: ۲۸۳۹۹
۱۰:۰۶ - ۰۵ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - «فدریکا موگرینی" عصر روز گذشته (سه شنبه) در کنفرانس خبری با «شاه محمود قریشی» وزیر خارجه پاکستان در بروکسل با اشاره به برگزاری جلسه کمیسیون مشترک برجام در جمعه این هفته گفت: از زمان امضای توافق هسته‌ای، پس از آغاز اجرای توافق و بعد از تصمیم آمریکا به خروج از توافق هسته‌ای تلاش کرده ایم و همچنان در کنار کشورهای عضو اتحادیه اروپا و همچنین چین و روسیه و جامعه بین المللی برتداوم اجرای برجام اصرار داریم چنانکه تا امروز اینگونه بوده است.

وی افزود: به انجام این کار در این روزها که شاید دشوارترین شرایط (برای برجام) باشد که بتوانید تصور کنید، ادامه خواهیم داد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد: چنانکه قبلاً هم گفته‌ام توافق هسته‌ای برجام در درون خود مکانیزم ها و گام‌هایی دارد که می‌توان آنها را در موارد عدم پایبندی به توافق اجرا کرد. اما تمرکز ما در این روزها که شاید دشوارترین روزها برای توافق هسته‌ای باشد، بر حفظ توافق هسته‌ای و تداوم اجرای کامل آن است.

وی افزود: احتمالاً در روزهای آینده بیشتر از ما خواهید شنید اما همانطور که می‌دانید ما با کشورهای عضو کار زیادی برای برقراری مکانیزم‌های ادامه تجارت مشروع با ایران انجام داده‌ایم. اعتقاد دارم که این (مکانیزم اینستکس) برای عملیاتی شدن آماده است و امیدوارم این چیزی باشد که بتواند به تداوم پایبندی ایران به برجام کمک کند همانطور که تا کنون پایبند بوده و می‌خواهیم که شاهد تداوم آن باشیم.
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت