تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

ترامپ: از ایران بابت ساقط نکردن هواپیمای سرنشین‌دار قدردانی می‌کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با خبرنگاران در کاخ سفید از ایران بابت ساقط نکردن هواپیمای 38 سرنشینی قدردانی کرد و این اقدام را بسیار عقلانی خواند.

کد خبر: ۲۸۱۱۰
۰۸:۳۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از هیل، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با طرح این ادعا که روز گذشته یک هواپیمای دیگر نیز در محدوده هوایی ایران حضور داشته است، اظهار کرد: آیا می‌دانستید که روز گذشته یک هواپیمای دیگر با ۳۸ سرنشین در حال پرواز بوده است؟ این هواپیما در رصد ایرانی‌ها بود اما آن‌ها از شلیک به این هواپیما خودداری کردند. به نظرم این کار آن‌ها بسیار عاقلانه بوده است. ما بابت اینکه آن‌ها دست به چنین کاری نزدند، قدردانیم. این تصمیم بسیار خردمندانه بود.

دونالد ترامپ در ادامه اظهار کرد که هر پاسخی از سوی ایالات متحده به ایرانیان برای ساقط کردن پهپاد بدون سرنشین «زیادی» است.

وی همچنین مدعی شد: ایرانیان به سلاح‌ها هسته‌ای دست نخواهند یافت. ما به آن‌ها اجازه نخواهیم داد که به سلاح هسته‌ای دست یابند.
 
ترامپ در سخنان تازه‌اش بار دیگر درباره وضعیت اقتصادی ایران صحبت کرد و گفت که اوضاع اقتصادی ایران بسیار خراب است. او افزود که ایران کشور ثروتمندی است و گفت که شخصا به دنبال کمک به ایران است و هدفی جز عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ندارد.

ترامپ در روز شنبه نیز این موضوع را تکرار کرد و همزمان، با تغییر شعار تبلیغاتی خود گفت: بیایید ایران را دوباره باشکوه کنیم.

وی افزود که اگر ایران بپذیرد که سلاح هسته‌ای تولید نکند، او به بهترین دوست ایران تبدیل خواهد شد و ایرانی‌ها بسیار خوشحال خواهند شد. رئیس‌جمهوری آمریکا ابراز امیدواری کرد که این اتفاق بیافتد.

ترامپ همچنین گفت که اگر ایران به میز مذاکره بیاید، او می‌تواند خیلی سریع به یک توافق با ایران دست یابد.

اما او همزمان افزود که تمامی‌ گزینه‌ها - از جمله اقدام نظامی علیه ایران - همچنان بر روی میز است.

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش در دفاع از تصمیمش برای انصراف از حمله به ایران گفت که او اهل نیویورک است و در این شهر ایرانیان زیادی زندگی می‌کنند که بعضی‌شان از دوستان او هستند. او افزود: به من گفتند (در حملات پاسخگویی) ۱۵۰ نفر کشته می‌شوند. من نمی‌خواهم ۱۵۰ ایرانی را بکشم. من دوستان ایرانی دارم.
دونالد ترامپ همچنین قرار است این هفته در کمپ دیوید، نشست‌ها و تماس‌هایی تلفنی با محوریت تحولات ایران داشته باشد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها