تیتر امروز

بیگدلی: آنقدر بر سیاست‌های از پیش تعیین شده پافشاری کردیم که اتحادیه اروپا به سمت آمریکا و اسرائیل رفت/ به‌رغم پیشنهاد روس‌ها، اعضای شورای امنیت به ایران فرصت شش ماهه نخواهند داد/ با رفتن پرونده ایران به ذیل فصل هفتم منشور، احتمال از سرگیری حملات به ما بالا می‌رود
در گفت‌وگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: آنقدر بر سیاست‌های از پیش تعیین شده پافشاری کردیم که اتحادیه اروپا به سمت آمریکا و اسرائیل رفت/ به‌رغم پیشنهاد روس‌ها، اعضای شورای امنیت به ایران فرصت شش ماهه نخواهند داد/ با رفتن پرونده ایران به ذیل فصل هفتم منشور، احتمال از سرگیری حملات به ما بالا می‌رود

علی بیگدلی، تحلیلگر برجسته مسائل سیاست خارجی در گفت‌وگو با دیدارنیوز معتقد است که به دلیل پافشاری جمهوری اسلامی روی سیاست‌های از پیش تعیین شده، اتحادیه اروپا به سمت آمریکا و اسرائیل رفت و با...
دوئل طلایی بابک زنجانی و بانک مرکزی!/ بورس در تب خروج سرمایه/ چرا خط فقر اعلام نشد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دوئل طلایی بابک زنجانی و بانک مرکزی!/ بورس در تب خروج سرمایه/ چرا خط فقر اعلام نشد؟

این بیست و سومین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

روحانی: ایستادگی ایران و چین در برابر یکجانبه‌گرایی آمریکا به نفع آسیا و جهان است

رئیس جمهور روز جمعه در دیدار با رئیس جمهور چین در حاشیه نوزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در بیشکک قرقیزستان، با ابراز خرسندی از روند اجرای توافقات دو کشور، تاکید کرد: روابط با چین همواره برای ایران راهبردی بوده و خواهد بود.

کد خبر: ۲۷۵۶۶
۱۱:۳۲ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی با بیان اینکه ایران کاملا بر تعهدات خود در برجام پایبند بوده و آمریکا بدون هرگونه بهانه ای از تعهد بین المللی خود خارج شد، گفت: فشارهایی که دولت آمریکا به ایران و چین و سایر کشورها وارد می کند، با هدف تسلط بر کل آسیا و جهان است.

رئیس جمهور، ایستادگی ایران و چین در برابر یکجانبه گرایی آمریکا را به نفع دو کشور، آسیا و جهان دانست و افزود: ملت ایران نشان داده که در برابر فشارهای خارجی نه تنها متزلزل نمی شود بلکه متحد تر و مقاوم تر می شود.

روحانی در ادامه با بیان اینکه ظرفیت های فراوانی برای گسترش روابط با چین وجود دارد، افزود: ایران با توجه به موقعیت ممتاز جغرافیایی، آماده است نقش مهم و پیش برنده ای در پروژه کمر بند – راه  ایفا کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: ایران علاوه بر ادامه همکاری با چین در حوزه انرژی، علاقمند به توسعه زیر ساخت ها برای روابط پایدار و راهبردی در تامین انرژی چین است.

روحانی خاطرنشان کرد: تهران از ادامه همکاری و اجرای پروژه های مشترک با پکن در زمینه های انرژی، حمل و نقل و صنعت خرسند است.

روحانی افزود: ما علاقه مند به توسعه هر چه بیشتر روابط و هماهنگی دو کشور درسازمان های بین المللی و منطقه ای هستیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه تهران در توسعه و تعمیق روابط با پکن محدودیتی ندارد، گفت: در حوزه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، گردشگری و مبارزه با تروریسم آماده گسترش روابط هستیم و از سرمایه گذاری چین در توسعه مناطق و بنادر جنوبی خود استقبال می کنیم.

رئیس جمهور چین نیز در این دیدار با اشاره به مذاکرات مستمر مقامات دو کشور، گفت: پکن روابط  با ایران را در مسیر راهبردی پیش خواهد برد و توسعه می دهد.

شی جین پینگ با بیان اینکه در جهان امروز یکجانبه گرایی رواج یافته است، تاکید کرد: خروج یکجانبه آمریکا از برجام اصلی ترین عامل افزایش تنش های منطقه ای است.

رئیس جمهور چین در دیدار با دکتر روحانی با تاکید بر اینکه آماده گسترش همکاری با ایران در مجامع منطقه ای و جهانی برای ترویج چند جانبه گرایی و حفظ منافع خود و کشورهای درحال توسعه هستیم، افزود: پکن آماده توسعه همکاری ها با ایران در زمینه مبارزه با تروریسم و جرائم سازمان یافته است.

وی همچنین از مشارکت فعال ایران در پروژه  کمربند – راه استقبال کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۰ شهريور
امروز دوشنبه ۱۰ شهريور
امروز دوشنبه ۱۰ شهريور
امروز دوشنبه ۱۰ شهريور