تیتر امروز

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگو در برنامه «دیدار اقتصادی» با دکتر پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد

خانواده‌های دانش‌آموزان آسیب‌دیده تمایلی برای معاینه فیزیکی دانش‌آموزان ندارند

News Image Lead

همزمان با آغاز فرایند رسیدگی قضایی به پرونده حادثه غیر اخلاقی دبیرستان تهران، رئیس سازمان پزشکی قانونی از عدم تمایل خانواده‌ها به معاینه فیزیکی دانش آموزان در پزشکی قانونی خبر داد به همین دلیل، این دانش آموزان فعلا معاینات روانپزشکی شده‌اند تا میزان صدمات روحی آنان بررسی شود.

کد خبر: ۲۷۱۷
۱۴:۲۸ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز - به گزارش عصر ایران، طبق آنچه که احمد شجاعی، ریاست سازمان پزشکی قانونی درگفت‌و‌گو با روزنامه ایران گفته است: «از میان 8 دانش‌آموزی که از طریق دادسرا به پزشکی قانونی فرستاده شدند، فقط 6 نفر حضور پیدا کردند و با توجه به اینکه والدین و دانش‌آموزان تمایلی به معاینه فیزیکی فرزندانشان نداشتند، ما نتوانستیم معاینه‌ای انجام دهیم اما با توجه به وضعیت روحی و روانی دانش‌آموزان آن ها را به روانشناس معرفی کردیم تا تحت روانکاوی قرار بگیرند.»

اولین جلسه دادگاه تجاوز به دانش آموزان نیز شنبه گذشته در شعبه ششم بازپرسی دادسرای ارشاد برگزار شد که تا ظهر طول کشید و خانواده 7 تن از شاکی‌ها گفته‌های خود را برای بازپرس پرونده و همچنین جعفری دولت آبادی، دادستان تهران که به لحاظ اهمیت موضوع در جلسه حضور پیدا کرده بود تشریح کردند.

این جلسه پشت درهای بسته برگزار شد و نه تنها خبرنگاران بلکه متهم این پرونده یعنی معاون انضباطی مدرسه پسرانه معین نیز، هنگام اظهارات شاکی‌ها بیرون از اتاق نگه داشته شد.

بنار آنچه در اولین جلسه رسیدگی به این پرونده گفته شد، جلسات غیرعلنی است و برخلاف برخی شایعات، هیچ کدام از والدین رضایت نداده‌اند و همه آنان با جدیت پیگیر شکایت‌شان هستند.

اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران هم از شکایت 15 نفر از اولیا در این پرونده خبر داده و گفته است: «تا کنون این تعداد از اولیا شکایت کرده‌اند اما امکان دارد افراد دیگری هم به تعداد شکات اضافه شوند.»

از سوی دیگر به گفته مهدی صابری رئیس بخش معاینات روانپزشکی سازمان پزشکی قانونی، تاکنون 7 نفر از دانش آموزان حادثه غیراخلاقی دبیرستان تهران به این مرکز مراجعه کرده‌اند. طبق بررسی های صورت گرفته توسط این بخش، مشخص شده که این دانش آموزان دچار آسیب روانی شده‌اند چرا که «رفتارها و صحبت هایی در مورد مسائل جنسی با آنها صورت گرفته که این دانش آموزان آمادگی آن را نداشتند و به همین دلیل آزار تلقی می شود. »

صابری در گفت‌وگو با ایرنا گفته است: «این دانش آموزان قبلا تجربه اذیت و آزرهای جنسی را نداشتند و این احتمال وجود دارد در ‌آینده آسیب‌های روانی ظاهر شود.»

به گفته این مسئول، دانش آموزان آزار دیده، نسبت به سن و سالشان از آموزش‌های متناسب با سن‌شان توسط خانواده در خصوص مسائل جنسی برخوردار نبودند چرا که آنان در پایه هفتم و هشتم تحصیل می‌کنند و حدود 13تا 14 سال سن دارند به همین دلیل مطالبی که از سوی متهم به آنها گفته شده، برای آنان جذاب بود و موجب کنجکاوی‌شان شده و همین طور بخشی هم موجب لذت آن‌ها بوده، که مورد استقبال قرار گرفته اند و از آنها سو استفاده شده است.

با توجه به تعطیلی‌های پیش رو،‌ گفته می‌شود که جلسات بعدی رسیدگی به این پرونده هفته آینده خواهد بود


ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد