تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
پیش‌بینی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی؛

تولید محصولات پتروشیمی افزایش چشمگیری خواهد داشت

News Image Lead

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی پیش‌بینی کرد که ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی تا سال ۱۴۰۳ حدودا دو برابر شود.

کد خبر: ۲۶۸۱۸
۱۴:۵۳ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز- بهزاد محمدی در مراسم کلنگ‌زنی پتروشیمی سنقر و کلیایی که امروز (۹ خرداد) برگزار شد، از صنعت پتروشیمی به عنوان صنعتی جذاب، رو به جلو و مولد در دنیا یاد کرد که هر روز محصولات جدیدی از این صنعت به دست می‌آید و در زندگی روزمره ما کاربرد دارد.

وی با بیان اینکه رشد صنعت پتروشیمی در جهان چند برابر نفت خام است، افزود: رشد صنعت نفت خام در دنیا سالانه یک درصد و صنعت پتروشیمی ۹ درصد است.

معاون وزیر نفت میزان مبادلات محصولات پتروشیمی در جهان را سالانه ۳۸۰۰ میلیارد دلار اعلام کرد و یادآور شد: ایران با داشتن اولین ذخایر گاز و چهارمین ذخایر نفت جهان باید سهم خود را از تجارت جهانی محصولات پتروشیمی افزایش دهد.

محمدی معتقد است که ایران چهار شاخص مهم راه‌اندازی صنایع پتروشیمی شامل خوراک، دانش فنی، سرمایه و بازار را دارد.

وی اشاره‌ای هم به وضعیت کنونی صنعت پتروشیمی در کشور داشت و خاطرنشان کرد: هم اکنون ۵۵ واحد پتروشیمی فعال با ظرفیت تولید ۶۵ میلیون تن در سال داریم که بخشی از این تولیدات صرف خود صنایع می‌شود و ۳۱ میلیون تن آن قابل فروش است.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی ایران درآمد کشور از فروش محصولات پتروشیمی را ۱۷ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: از ۳۱ میلیون تن تولیدات قابل فروش ۲۲ میلیون تن آن با ارزش ۱۲ میلیارد دلار به ۳۰ کشور مقصد صادرات می‌شود.

محمدی از در دست احداث بودن ۶۴ واحد پتروشیمی با پیشرفت ۲۰ تا ۹۹ درصد هم در کشور خبر داد که شش طرح آن تأمین خوراک با ظرفیت ۱۵ میلیون تن و پنج پروژه نیز زیرساختی است.

وی افزود: این پروژه‌ها تا سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد و ظرفیت تولیدات پتروشیمی کشور با افزایش ۹۰ تا ۹۵ درصدی به ۱۳۰ میلیون تن در سال می‌رسد.

محمدی تصریح کرد: از این تعداد ۲۰ واحد اولویت‌دار هستند و تا اول سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسند که سه مورد آنها امسال افتتاح می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: با افتتاح این ۲۰ واحد، ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور به ۹۱ میلیون تن، محصولات قابل فروش به ۵۱ میلیون تن، درآمد کشور به ۲۵ میلیارد دلار و سهم صادرات به حدود ۱۹ میلیارد دلار می‌رسد.

محمدی از صدور مجوز برای ساخت ۴۰ واحد پتروشیمی هم در کشور خبر داد که اکنون زیر ۲۰ درصد پیشرفت دارند.

وی با بیان اینکه توجه به صنایع پایین دستی پتروشیمی نیز در اولویت وزارت نفت است، گفت: این پروژه‌ها قابلیت اجرا در همه جغرافیای کشور را دارند و حجم سرمایه‌گذاری آنها نیز کمتر از صنایع بالادستی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد