تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد:

ترک تحصیل دختران مهمترین عامل آسیب اجتماعی در دیشموک

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از عوامل مهم آسیب‌های اجتماعی دختران دیشموکی ترک تحصیل آنهاست.

کد خبر: ۲۶۱۶۵
۱۳:۰۸ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - آذر صفایی نیا در نشست هم‌اندیشی بررسی آسیب اجتماعی در دیشموک افزود: یکی از معضلات دختران استان بخصوص در بخش دیشموک ترک تحصیل آنها می باشد.

وی با بیان اینکه مدت یک سال است که مشاور امور بانوان در کهگیلویه نداریم، خاطرنشان کرد: مشاور بانوان در شهرستان بویراحمد شبانه روزی پای کار است و هفته ای یکبار برنامه هایی را برای بانوان در مناطق این شهرستان انجام می دهد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد کل اعتبارات حوزه بانوان در سال گذشته را 107 میلیون و 900 هزار تومان عنوان و خاطرنشان کرد: سهم بخش دیشموک از توزیع بین بخشی تنها هفت میلیون تومان بود که دو میلیون تومان آن بابت مالیات کسر شد.

صفایی نیا تصریح کرد: این اعتبار برای برگزاری کارگاه مشاوره ازدواج در یکی از روستاهای پرخطر، جشنواره اجتماعی، فرهنگی برای 100کودک، طرح تاب آوری اجتماعی برای کارگاه 30 نفره در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه 9 ماه است که درگیر خوابگاه شبانه روزی در دیشموک هستیم، بیان کرد: به علت نبود مالکیت و معارض، ساخت این خوابگاه همچنان راکد مانده است.

صفایی از نبود راه ارتباطی و نداشتن معلم زن به عنوان دلایل ترک تحصیل دختران در دیشموک نام برد و اضافه کرد: کسانی که ادعا دارند وارد میدان شوند و فردا گلایه‌ای نداشته باشند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد