تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

سن جوانی تغییر کرد

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از افزایش بازه سن جوانی به «۱۸ تا ۳۵» سال خبر داد.

کد خبر: ۲۵۷۱۶
۱۲:۴۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمد مهدی تندگویان با اشاره به ابلاغ مصوبات شورای عالی جوانان کشور از سوی وزیر ورزش و جوانان از تغییر بازه سن جوانانی از ۱۵ تا ۲۹ سال به ۱۸ تا ۳۵ سال خبر داد و گفت: درخواست تغییر بازه سن جوانانی ابتدا از معاونت امور جوانان به شورای عالی جوانان ارسال شد و بعد از انجام فرایند قانونی، این درخواست در معاونت حقوقی ریاست جمهوری بررسی و پس از موافقت از سوی شورای عالی جوانان ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه اعضای تشکل‌هایی که تا کنون یک بار نسبت به تمدید مجوز خود اقدام کرده‌اند و بین ۲۹ تا ۳۵ سال سن دارند، با تغییر این بازه سنی می‌توانند بار دیگر مجوز خود را تمدید کنند، اظهار کرد: با این وجود این مصوبه شامل حال تشکل‌هایی که بیش از دو بار مجوز خود را تمدید کرده اند، نمی‌شود. همچنین با توجه به انتخابات پیش رو مجامع استانی و مجمع ملی جوانان، از این پس جوانانی که تا ۳۵ سال سن دارند می‌توانند نسبت به کاندیداتوری خود اقدام کنند.

تندگویان با اشاره به سایر مصوبات شورای عالی جوانان نیز توضیح داد: تعیین شاخص قرار دادن اهتمام به امور جوانان در ارزیابی عملکرد استان‌های کشور از سوی وزارت کشور پس از احصای امتیازات استان‌ها از این وزارتخانه نیز از دیگر مصوبات این شورا بوده است. همچنین مقرر شده است تا در رابطه با تشکیل جلسات ستادی استان‌ها که قبلاً تنها دو نفر از اعضای تشکل‌ها حضور داشتند، تعداد این افراد به ۴ نفر افزایش یابد.

به گفته معاون امور جوانان، قرار است تا بعد از این تعداد این جلسات کاهش یافته اما امکان رصد مصوبات اجرایی آنها افزایش یابد. تعداد این جلسات نیز از ۱۰ مورد در سال به ۶ مورد کاهش می‌یابد.

تندگویان همچنین با اشاره به موضوع صدور شناسه سازمان‌های مردم نهاد حوزه جوانان نیز تصریح کرد: براساس مصوبه اخیر شورای عالی جوانان، وزارت کشور نیز موظف به رعایت تفاهم نامه برای صدور مجوزهای تشکل‌های جوانان شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات