تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

معاون گوایدو به زندان نظامی کاراکاس منتقل شد

معاون خوان گوایدو به دنبال دستگیری‌اش در زندان نظامی کاراکاس زندانی شد. در همین حال نیکلاس مادورو، رییس برکنار شده اطلاعات دولت خود را به جاسوسی برای سیا و ترتیب دادن کودتای نافرجام ۳۰ آوریل متهم کرده است.

کد خبر: ۲۵۵۶۲
۱۰:۴۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دادگاه عالی ونزوئلا در بیانیه‌ای اعلام کرد، ادگار زامبرانو، معاون رییس مجلس ملی ونزوئلا به اتهام "خیانت، توطئه و شورش داخلی آشکار" بازداشت شده است.

زامبرانو روز چهارشنبه توسط سرویس اطلاعات ملی بولیوار دولت نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا به دلیل حمایت از شورش ۳۰ آوریل که از سوی خوان گوایدو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا ترتیب داده شده بود، دستگیر شد.

در همین حال، مادورو اظهار کرد، ژنرال کریستفر فیگوئرا، رییس سابق سرویس اطلاعات ملی بولیوار کسی است که این کودتای نافرجام را با برقراری ارتباط با حدود ۳۰ عضو نیروهای مسلح که به تظاهرات گوایدو پیوستند، ترتیب داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، مادورو درباره فیگوئرا گفت: او یک سال پیش توسط سازمان سیا جذب شد و به عنوان یک خائن، جاسوس و نفوذی مشغول فعالیت بود.

اقدامات اخیر دولت مادورو در آستانه تظاهراتی ملی که گوایدو خواستار برگزاری آن در امروز (شنبه) شده، تنش‌ها را در ونزوئلا تشدید کرده‌اند؛ تظاهراتی که هدف آن رد اقدامات دادگاه عالی علیه قانونگذاران اپوزیسیون است.

زامبرانو یکی از ۱۰ فردی است که دادگاه عالی او را به دست داشتن در شورش ۳۰ آوریل متهم کرده است.

دادگاه عالی همچنین اعلام کرده است که معاون رییس مجلس ملی ونزوئلا به مقر پلیس نظامی در کاراکاس منتقل شده است.

در همین حال لوییس فلوریدو، یکی دیگر از قانونگذاران متهم در ویدئویی اظهار کرد، به کلمبیا گریخته و از "حکومتی که می‌خواهد معاونان خودش را زندانی کند، پناه گرفته است".

سه تن دیگر از قانونگذاران متهم ونزوئلایی نیز خواستار پناهندگی در آرژانتین و ایتالیا شده‌اند.

لیلیا کامخو، وکیل زامبرانو نسبت به اینکه او به عنوان یک غیرنظامی به زندانی نظامی منتقل شده، اعتراض کرده و گفته است که حقوق او نقض شده است.

گوایدو دستگیری زامبرانو را بخشی از تلاش مادورو برای انحلال مجلس ملی ونزوئلا دانست که تحت کنترل اپوزیسیون این کشور است.

این رهبر اپوزیسیون در کنفرانسی خبری ضمن متهم کردن حکومت مادورو به "تروریسم دولتی"، اظهار کرد: اگر صحبت از کودتایی در ونزوئلا باشد، آن کودتا انحلال پارلمان ملی است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد