تیتر امروز

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت
گفتگوهای تهران و واشنگتن امروز در عمان برگزار شد

دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا پس از یک هفته تعویق، امروز (یکشنبه) در مسقط برگزار شد. مردم ایران که در سال‌های اخیر بحران‌های اقتصادی و حالا کمبود برق، آب و انرژی را کاملا حس می‌کنند در انتظار...

بعد از ۸ سال اوجالان با وکلای خود ملاقات کرد

عبدالله اوجالان، رهبر حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) با دو تن از وکلای خود در زندان جزیره امرالی دیدار کرد. چهار وکیل اوجالان برای دیدار با موکلشان درخواست ملاقات کرده بودند که مقامات ترکیه با دیدار دو تن از آنان موافقت کردند.

کد خبر: ۲۵۳۴۴
۱۰:۰۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - رزان ساریچ، و نوروز اویسال دو تن از چهار وکیل عبدالله اوجالان، رهبر حزب کارگران کردستان موفق شدند در زندان امرالی با موکل خود حدود یک ساعت ملاقات کنند.

براساس سایت دویچه وله، وکلای اوجالان در نشست مطبوعاتی که در روز دوشنبه در هتل "تاکسیم هیل" استانبول برگزار شد، این دیدار را "تاریخی" توصیف کردند.

وکلای اوجالان آخرین بار در سال ۲۰۱۱ با او دیدار کرده بودند. بعد از هشت سال چهار تن از وکلای اوجالان تقاضا کرده بودند با موکل خود دیدار کنند که با دیدار دو تن از آنان موافقت شد.

در ژانویه ۲۰۱۹ هم برادر اوجالان موفق شد با او دیدار کند.

وکلای اوجالان در نشست مطبوعاتی خود در هتل "تاکسیم هیل" استانبول متن بیانیه اوجالان و سه زندانی دیگر ییلدیریم، کونار و آکتاش را هم خواندند.

در این بیانیه آمده است که در مقطع تاریخی کنونی نیاز به توافق اجتماعی گسترده‌ای وجود دارد و برای حل مسائل به گفت‌وگوهای دموکراتیک به دور از فرهنگ مخاصمه و جنگ نیاز است.

در بیانیه همچنین تاکید می‌شود که بحران‌های ترکیه و منطقه را نباید با جنگ، بلکه با توسل به عقلانیت و راه‌های سیاسی حل کرد.

در بخش دیگری از این بیانیه اشاره شده است که "مسائل سوریه را هم باید به دور از  جنگ و در چارچوب یکپارچگی این کشور با دستورالعمل دموکراسی محلی که در قانون اساسی ضمانت و قید شود حل کرد و در این ارتباط باید حساسیت‌های ترکیه را نیز مد نظر قرار داد."

دولت ترکیه فعلا واکنشی به بیانیه عبدالله اوجالان و دیگر زندانیان نشان نداده‌ است.

بیش از ۲۰ سال است که رهبر پ.ک.ک در زندان به سر می‌برد. او ۲۶ بهمن ۱۳۷۷ (۱۵ فوریه ۱۹۹۹) در یک عملیات هواپیماربایی در نایروبی، پایتخت کنیا دستگیر شد. پ.ک.ک از سال ۱۹۸۴ در ترکیه مبارزه مسلحانه را آغاز کرده و در نبرد این گروه با نیروهای دولتی بیش از ۴۰ هزار نفر کشته شده‌اند.

حزب دموکراتیک خلق‌ها که از کردهای ترکیه طرفداری می‌کند اعضای خود را فراخوانده است که برای آزادی اوجالان مبارزه کنند.

لیلا گون یکی از نمایندگان این حزب برای آزادی اوجالان دست به اعتصاب غذا زده است. خانم گوون خواستار آزادی عبدالله اوجالان است. او هشتم نوامبر ۲۰۱۸ اعتصاب غذای خود را آغاز کرد و به شرایط حبس اوجالان اعتراض کرد. بسیاری از کردها به اعتراض خانم گوون پیوستند. بنا به ادعای حزب دموکراتیک خلق‌ها بیش از ۳۰۰۰ نفر درزندان‌های ترکیه دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

حزب دموکراتیک خلق‌ها خواستار آن است که اوجالان از حق ملاقات دائم برخوردار شود

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت