تیتر امروز

احمد مازنی: ما باید بتوانیم با هم کار کنیم، منصفانه رقابت کنیم و با هم ایران را بسازیم + عکس
گزارش اختصاصی دیدار از در مراسم گرامیداشت شهدای فتح خرمشهر

احمد مازنی: ما باید بتوانیم با هم کار کنیم، منصفانه رقابت کنیم و با هم ایران را بسازیم + عکس

رئیس پیشین کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: «فرهنگ سوم خرداد را الگوی خود و فضای رقابتی منصفانه را ایجاد و فرهنگ گفت‌وگو را نهادینه کنیم.

مادورو رییس جدید سرویس اطلاعات ملی را منصوب کرد

رییس جمهور ونزوئلا، ژنرال گوستاوو گونزالس لوپز را به عنوان رییس اطلاعات ملی بولیواری منصوب کرد.

کد خبر: ۲۴۹۹۸
۱۰:۰۷ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز -  ‌به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیکولاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا در جریان دیداری با طرفدارانش، گفت‌: من از ژنرال گونزالس لوپز، مدیر جدید سرویس اطلاعات ملی بولیواری که همیشه در حال مبارزه است و فردی فعال محسوب می‌شود، استقبال می‌کنم.

ژنرال گونزالس لوپز در سال ۲۰۱۸ میلادی ریاست سرویس اطلاعات ملی بولیواری را بر عهده داشت، اما سپس ژنرال مانوئل کریستوفر فیگوئرا جایگزین وی شد.

خوآن گوایدو، رهبر اپوزیسیون و رییس جمهور خود خوانده ونزوئلا و طرفدارانش صبح روز سه‌شنبه در کاراکاس در مقابل پایگاه نظامی لا کارلوتا تجمع کرده بودند.

پیش‌تر گوایدو از مردم ونزوئلا و ارتش خواسته بود تا به خیابان‌ها بیایند تا عملیات سرنگونی مادورو را تکمیل سازند.

پس از انتخاب مجدد نیکولاس مادورو در تاریخ ۲۱ ژانویه اعتراضات گسترده‌ای علیه وی در ونزوئلا آغاز شد و گوایدو خودش را به عنوان رییس جمهور موقت این کشور اعلام کرد. تعدادی از کشورهای غربی از جمله آمریکا خوآن گوایدو را به عنوان رییس جمهور موقت ونزوئلا به رسمیت شناخته‌اند. در واکنش، مادورو آمریکا را به تلاش برای رهبری کودتا به منظور روی کار آوردن گوایدو به عنوان دست‌نشانده خود متهم کرده است.

روسیه، چین و تعداد دیگری از کشورها حمایت خود از مادورو را به عنوان تنها رییس جمهور مشروع ونزوئلا اعلام کرده‌اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی