تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد

ایجاد مرکز نگهداری از معتادان دارای بیماریهای خاص و زخم باز

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از ایجاد مرکز نگهداری از معتادان دارای بیماریهای خاص و زخم باز با همکاری وزارت بهداشت خبر داد.

کد خبر: ۲۴۹۲۸
۱۱:۰۴ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - اسکندر مومنی در حاشیه "همایش دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر  " در استان‌های سراسر کشور  که صبح امروز (سه‌شنبه) در مجموعه "تلاش" برگزار شد، اظهار کرد: امروز با هدف بررسی برنامه‌های آتی ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیز آسیب شناسی اقدامات صورت گرفته شده در حوزه اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر این جلسه را تشکیل دادیم.

وی با بیان این که  یکسری از اولویت‌ها  در دستور کار قرار گرفته است، در این باره خاطر نشان کرد: جمع‌آوری معتادان متجاهر ، برنامه‌ریزی برای توانمندسازی آنان، نگهداری و درمان و فراهم کردن شرایط اجتماعی برای بازگشت این افراد به جامعه از جمله اولویت‌های اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر است.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در بخش دیگری از صحبت‌های خودبا اشاره به این که مهارت آموزی معتادان متجاهر و توانمند کردن آنها برای بازگشت به جامعه اولویت دیگری است، بیان‌ کرد: باید شرایطی فراهم شود تا پس از طی دوره‌ای امکان اشتغال این معتادان پس از بهبودی فراهم شود.

وی از اجرای طرح "یاری گران" به منظور پیشگیری از اعتیاد و آموزش به گروه‌های هدف نظیر دانش‌آموزان و دانشجویان خبر داد و در این رابطه گفت‌: در این طرح با مشارکت دادن اقشار مختلف اقداماتی را برای پیشگیری از اعتیاد انجام خواهد شد که جزئیات آن به زودی اعلام می‌شود.

مومنی در پاسخ به سوالی درباره سرانجام تامین محل‌هایی برای نگهداری از معتادان متجاهر دارای بیماری‌های واگیردار و زخم باز نیز، یادآور شد: در این خصوص با وزیر بهداشت مذاکراتی داشته‌ایم و موافقت‌های اولیه نیز صورت گرفته است که یا یکی از بیمارستانها به این کار اختصاص داده شود و یا این که یک مرکز برای نگهداری از این افراد در نظر گرفته شود که فکر می‌کنم امسال اجرایی شود.

وی در ادامه اظهاراتش در پاسخ به سوالی درباره کمپ‌ها و مراکز غیر مجاز نگه داری از معتادان متجاهر، گفت‌: ستاد مبارزه با مواد مخدر بر وضعیت این کمپ‌ها نظارت دارد و قطعا با کمپ‌های غیر مجاز  برخورد خواهد شد.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره شمار معتادان متجاهر در کشور، خاطر نشان کرد: حدود ۱۵ هزار معتاد متجاهر در تهران و حدود ۵۰ هزار معتاد متجاهر در کشور داریم که خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته ظرفیت‌های خوبی برای نگهداری و جمع‌آوری آنها فراهم شده است؛ یک تعداد ظرفیت نیز نیاز داشتیم که توسط سپاه در ماه‌های آینده اضافه خواهد شد به طوری که ۵۰۰ نفر در تهرا ن و حدود 4000 نفر در کشور ظرفیت اضافه خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد