تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از رییس صداوسیما

«به خاطر صدور دستور توقف برنامه «برنده باش» به رئیس صداوسیما خسته نباشید می‌گوییم ولی جا دارد این سوال را هم مطرح کنیم که آیا ایشان بعد از اعلام نظر رهبری متوجه شدند برنامه «برنده باش» شبیه بخت‌آزمایی است و شرعاً اشکال دارد؟»

کد خبر: ۲۴۷۲۸
۱۲:۰۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: «در خبرها آمده است بعد از فتوای یکی از مراجع تقلید قم و اعلام نظر رهبری درباره برنامه‌ای که شبیه بخت‌آزمایی بود و با عنوان «برنده باش» از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی پخش می‌شد، رئیس رسانه ملی دستور داد این برنامه متوقف شود.

به خاطر صدور دستور توقف این برنامه، به رئیس صداوسیما خسته نباشید می‌گوئیم ولی جا دارد این سوال را هم مطرح کنیم که آیا ایشان بعد از اعلام نظر رهبری متوجه شدند برنامه «برنده باش» شبیه بخت‌آزمایی است و شرعاً اشکال دارد؟

اگر جواب این سوال مثبت است، نتیجه این می‌شود که رئیس رسانه ملی از سواد دینی بی‌بهره و فاقد اساسی‌ترین شرط حضور در این مسئولیت مهم است. و اگر جواب منفی است یعنی رئیس رسانه ملی قبل از اعلام نظر رهبری هم می‌دانست این برنامه، خلاف شرع است، سوال جدید این است که چرا قبل از این اعلام با پخش آن مخالفت نکرد؟

همین سوال‌ها متوجه مدیر شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی نیز هستند. اصولاً کسی که اطلاعات کافی برای تشخیص این امور ندارد، چگونه می‌تواند مدیر یک شبکه تلویزیونی در نظام جمهوری اسلامی باشد؟ مهم‌تر اینکه ایراد و اشکال به مدیریت شبکه سه بسیار است و متأسفانه رئیس رسانه ملی به این ایرادها و اشکال‌ها توجهی نمی‌کند و چنین مدیری را کنار نمی‌گذارد.

از اینها تاسف‌بارتر وضعیت بخش بازرگانی صداوسیماست که آگهی‌های زیادی را بدون رعایت ضوابط شرعی، اجتماعی و عرفی پخش می‌کند و در مجموع به نظر می‌رسد یا ضابطه‌ای برای پخش آگهی‌های بازرگانی در رسانه ملی وجود ندارد یا اگر وجود دارد رعایت نمی‌شود. حضور زنان با حرکات و شیوه‌های مختلف برای جذب مشتری کالاها یکی از این موارد است.
 
تفاوت این اقدام با آنچه در تلویزیون قبل از انقلاب بود، فقط در حجاب است. روشن است که مشکل فقط بی‌حجابی نبود. شبکه سه تلویزیون هم در یک برنامه مطربی یک زن را با حجاب در حال مطربی و انجام حرکات موزون و محرک نشان داد که اعتراض‌های زیادی را برانگیخت و در فضای مجازی هم فیلم آن در حال دست به دست شدن است. لابد این زن هم چون حجاب دارد، مجاز است مرتکب چنین کاری در برابر دوربین تلویزیون شود!

به نظر می‌رسد پخش بعضی از برنامه‌های رسانه ملی به‌ویژه در بخش آگهی‌ها و مواردی از قبیل برنامه «برنده باش» با هدف کسب درآمد است. اگر چنین است، مسئولان رسانه ملی باید به این نکته مهم توجه کنند که همه چیز را نباید فدای پول کرد. به جای این کار درصدد جلوگیری از گسترش کمی صداوسیما، کاهش هزینه‌ها و رعایت اقتصاد مقاومتی برآیید تا ارزش‌ها قربانی پول نشوند. این، نکته‌ای است که رسانه ملی باید آن را به جامعه آموزش بدهد، کاری که مستلزم برخوردار شدن مسئولان این رسانه از سواد دینی است.»
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی