تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

ظریف: نامه مقام آمریکایی برای آزادی شهروندان این کشور یک‌طرفه بود

وزیر امور خارجه ایران تایید کرد که نامه‌ای با محتوای درخواست آزادی شهروندان آمریکایی از نماینده ویژه آمریکا در امور گروگان‌ها دریافت کرده است.

کد خبر: ۲۴۶۸۰
۱۰:۵۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری المانیتور، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران تأیید کرده است که نامه‌ای با محتوای درخواست آزادی شهروندان آمریکایی از رابرت سی ابرین، نماینده ویژه آمریکا در امور گروگان‌ها دریافت کرده است.

المانیتور همچنین در ادامه نوشت که محمد جواد ظریف همچنین گفته است از معاون خود خواسته تا نامه‌ای مبنی بر ارائه درخواست تبادل زندانیان یا پیش کشیدن مسئله زندانیان ایرانی که به دلیل آن‌چه تخطی از قانون تحریم‌های آمریکا خوانده می‌شود زندانی هستند به مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا بنویسد.

ظریف در پاسخ به این سوال المانیتور که آیا نامه‌ای از ابرین دریافت کرده است یا خیر، تأیید کرد که این نامه را دریافت کرده است اما این نامه را یک‌طرفه توصیف کرد. وی در این باره در جمعی از روزنامه‌نگاران حاضر در جمع هیئت اعزامی ایران به سازمان ملل گفت: می‌دانید نامه چه چیزی می‌گفت؟ می‌گفت که لطفاً آمریکایی‌های زندانی را آزاد کنید؛ یک پیشنهاد نبود. جریان فکری در واشنگتن این است که از ما انتظار داشته باشند اقداماتی یک‌جانبه انجام دهیم.

به گزارش ایسنا، ظریف پیش از این در سخنان خود در مؤسسه جامعه آسیا این پیشنهاد را مطرح کرده و اظهار داشت: آنچه که من می‌توانم به عنوان وزیر خارجه انجام دهم، این است که این پیشنهاد را علناً روی میز مذاکرات بگذارم. بیایید آنها را تبادل کنیم. تمام افرادی که در زندان‌ها هستند، چه در آمریکا، چه در کشورهای دیگر و منتظر استرداد به آمریکا هستند، ما معتقدیم که اتهامات علیه آنها ساختگی است و در مقابل آمریکا نیز معتقد است که اتهامات علیه زندانیان در ایران ساختگی است.

سیدعباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز در این ارتباط تاکید کرد: وزارت امور خارجه ایران در چارچوب وظایف خود آمادگی دارد برای تبادل افرادی که توسط قوه قضائیه با اتهامات مشخص محکوم و در ایران زندانی شده‌اند، در برابر آزادی تمامی ایرانیان زندانی در آمریکا که به اتهامات غیر قانونی نقض تحریم‌ها و نیز قرار منع تعقیب کسانی که با فشار ایالات متحده یا به اتهام واهی نقض تحریم‌های غیر قانونی آمریکا در کشورهای مختلف بازداشت شده‌اند، اقدام کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت