تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

مسئول عراقی: برای دریافت معافیت از تحریم نفتی ایران تلاش می‌کنیم

عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق ضمن مخالفت با عدم تمدید معافیت کشورش از تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت که اگر واشنگتن به عدم دادن معافیت به برخی کشورها از تحریم علیه ایران پافشاری کند، این موضع آنها منجر به بروز بحران بزرگ از جمله جنگ نیابتی در منطقه خواهد شد.

کد خبر: ۲۴۵۲۶
۱۰:۲۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - مثنی امین، عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق در گفت‌وگو با السومریه نیوز گفت: اگر واشنگتن به عدم دادن معافیت به برخی کشورها از تحریم علیه ایران پافشاری کند، این موضع آنها منجر به بروز بحران بزرگی در منطقه خواهد شد که این بحران به جنگ نیابتی نیز کشیده خواهد شد.

وی افزود: ما براین باوریم که آمریکا در تصمیم خود قبل از موعد اجرای آن در ماه می بازنگری خواهد کرد و دیپلماسی عراق برای دریافت معافیت تمام تلاش خود را خواهد کرد زیرا کشورعراق نمی‌تواند به طور کامل روابط خود با ایران را قطع کند. روابط دو کشور ایران و عراق تنگاتنگ و به هم پیچیده است و این دو کشور برهم متکی هستند بنابراین بر خلاف چیزی که آمریکا تصور می‌کند رهایی یافتن از این روابط کار آسانی نیست.

عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق در ادامه گفت: عراق تا این لحظه نیز برخی از اقلام ضروری از جمله برق را از ایران وارد می‌کند و اینها اقلامی هستند که کشور ما نمی‌تواند در این مرحله برای آنها جایگزین پیدا کند. علاوه بر این تبادلات تجاری میان ایران و عراق بیش از ده‌ها میلیارد دلار است.

امین در پایان تاکید کرد: اگر اختلافات میان تهران و واشنگتن به درگیری نظامی مستقیم تبدیل شود برخی طرف‌های مسلح در عراق وجود دارد که در این جنگ خود را بی طرف نمی‌دانند و این مساله عراق را به جنگ با آمریکا می‌کشد که ما خواهان این نیستیم و به دنبال بی طرفی و دوری عراق از این درگیری هستیم.

به گزارش ایسنا، کاخ سفید دیروز (دوشنبه) به منظور افزایش فشار بر روی ایران اعلام کرده است که معافیت‌های نفتی اعطا شده به هشت کشور برای تجارت با ایران را تمدید نخواهد کرد.

دولت آمریکا سال گذشته به دلیل "جلوگیری از افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی" به هشت کشور خریدار نفت خام ایران معافیت از تحریم‌های نفتی را اعطا کرد.

در بیانیه کاخ سفید آمده است:

دونالد ترامپ تصمیم گرفته است که معافیت‌های نفتی را که در اوایل ماه مهر منقضی می‌شود را تمدید نکند. این تصمیم برای به صفر رساندن صادرات نفت ایران اتخاذ شده است تا نظام جمهوری اسلامی اصلی‌ترین منبع درآمدش را از دست دهد. ایالات متحده آمریکا به همراه عربستان سعودی و امارات متحده عربی، سه تولید کننده بزرگ انرژی و همچنین دوستان و شرکایمان متعهد شده‌ایم که بازار جهانی نفت را تأمین کنیم. ما توافق کرده‌ایم که اقداماتی بموقع را اتخاذ کنیم تا در صورت حذف نفت ایران از بازار، تقاضای جهانی برآورده شود.

دولت ترامپ و متحدانمان مصمم هستند تا کمپین فشار حداکثری علیه ایران را حفظ کنند و گسترش دهند تا فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده این کشور علیه آمریکا، شرکا و متحدانمان و صلح خاورمیانه پایان یابد. تصمیم رئیس‌جمهور ترامپ برای خاتمه دادن به تمامی معافیت‌های نفتی ایران به ورود نام سپاه پاسداران به گروه‌های ترویستی آمریکا برمی‌گردد و نشانگر تعهد ایالات متحده برای براندازی شبکه ترور ایران و تغییر رفتارهای خصمانه این کشور است.

‏ما‬ قدردان حمایت دوستان و شرکایمان در این زمینه هستیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها