تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سردار اشتری: ناجا بیش از ۲۰۰ شهید دهه هفتادی دارد

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه دشمن همچنان درصدد است از حوزه اقتصادی به ما ضربه بزند، گفت: اجازه نمی دهیم دشمن از راه قلدری و زورگویی به ما صدمه بزند

کد خبر: ۲۴۳۲۳
۱۲:۳۳ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سردار حسین اشتری در یادواره شهدای ناجا و مراسم رونمایی از کتاب "مهران می خندد" که در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد، به فرمایشات مقام معظم رهبری و امام راحل که فرمودند "زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست"،اشاره و اظهارکرد: نیروی انتظامی بیش از ۲۰۰ شهید دهه هفتادی دارد، با مروری بر زندگی این عزیزان به آینده این کشور بیشتر امیدوار می شویم.

وی با بیان اینکه چهار دهه از پیروزی انقلاب می گذرد به تهدیدات مختلف دشمنان از جمله نظامی، فرهنگی و در حال حاضر تهدیدات اقتصادی اشاره و بیان کرد:جمهوری اسلامی ایران چهار دهه سربلند داشته و ما به این کشور افتخار می کنیم؛ امیدواریم با همت و تلاش مسئولان بتوانیم از تهدیدات اقتصادی نیز سربلند بیرون بیاییم.

فرمانده انتظامی کشور به نقش تاثیرگذار شهدا در دوران دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان کرد: پس از هشت سال دفاع سال مقدس، دشمنان هجمه های فرهنگی بسیاری را به کشور ما تحمیل کردند  و وجود مقدس شهدا بود که این هجمه ها خنثی شد؛ هنگامی که فتنه ها به کشور نفوذ کرد همچنان شهدا بودند که ایران را سرپا نگه داشتند و نگذاشتند کشوربه دست دشمن سپرده شود .

فرمانده ناجا تصریح کرد: پس از آنکه دشمن در این عرصه نیز موفق نشد با تمام توان به جنگ اقتصادی با کشور ما در آمد که خوشبختانه با درایت و هوشمندی مقام معظم رهبری و نام گذاری 11 سال از سوی ایشان به نام‌های "اقتصاد و اقتصاد مقاومتی" جلوی این اعمال پلید را گرفتند.

سردار اشتری ادامه داد: دولت نادان آمریکا، هنگامی که اسم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروه‌های تروریستی قرار داد همه شاهد بودیم  که تمام مردم، سران قوا و ستاد کل نیروهای مسلح، پشت سپاه در آمدند و اجازه ندادند دشمن از راه قلدری و زورگویی به ما صدمه بزند.

وی بهترین مبارزه با دشمن را خدمت به مردم دانست و عنوان کرد: همه باید با تمام وجود تلاش کنیم تا با اعمال و رفتار خود، دشمن را از کرده خود پشیمان کنیم.

وی با بیان اینکه تعدادی از شهدای نیروی انتظامی در راه مبارزه با مفاسد و مسائل اقتصادی(مبارزه با قاچاق) به شهادت رسیدند، گفت: این موضوع نشان می دهد، دشمن همچنان درصدد است از حوزه  اقتصادی به ما ضربه بزند.

فرمانده ناجا ادامه داد: هنگامی که خالصانه پای کار باشیم و در راه خدمت به مردم تلاش کنیم قطعا شهدا دست ما را خواهند گرفت.

رییس پلیس کشور به حضور خالصانه و مجاهدانه نیروهای مسلح و کارکنان نیروی انتظامی در خدمت رسانی به مردم سیل زده اشاره و تصریح کرد: گرچه باران و سیل در کوتاه مدت برای کشور خساراتی به بار آورده است ولی مطمنا در آینده شاهد برکات این نعمت الهی خواهیم بود.

سردار اشتری در خاتمه ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این مراسم، گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا برای ما یک وظیفه است و قطعا برکاتی را به همراه خواهد داشت.

براساس گزارش سایت پلیس، در این مراسم ضمن رونمایی از کتاب "مهران می خندد" از تعدادی از خانواده شهدای ناجا تجلیل شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی