تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کد خبر: ۲۴۲۶۶

ویدئو/ هجوم میلیون‌ها ملخ خطرناک به ایران

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۸
ملخ‌هایی که از شبه‌جزیره عربستان به کشور وارد شده اند، به ۶ استان جنوبی کشور حمله کرده و آن طور که مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات خبر داده، موج گسترده هجوم جدید ملخ ها در راه است و در اردیبهشت ماه امسال تعداد آنها ۵ تا ۱۰ برابر می‌شود.
سعید معین به فارس گفته است: این ملخ‌ها از نوع صحرایی یا دریایی هستند که خطرناک‌ترین نوع ملخ به حساب می‌آیند و با بادهای مرطوبی که از شبه جزیره عربستان به سمت کشور ما در جریان است به ایران آمده و به زمین های زراعی خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان حمله کرده اند.
این ملخ‌های خطرناک که در مسیر خود هر نوع گیاهی را کامل می‌خورند و از بین می‌برند، در سال‌های دور چندین بار به کشور ما حمله کردند و کشور را به مرحله قحطی رسانده‌اند. آخرین حمله ملخ‌ها در سال‌های ۴۰ و ۴۲ به کشور بوده که محصولات بسیاری از استان‌های کشور در پی این هجوم از بین رفته است.
به گفته معین، این ملخ‌ها برای جفت‌گیری و تخم‌ریزی به ایران آمده‌اند و در این مرحله آنها معمولاً چیزی نمی‌خورند بنابراین تاکنون به محصولات کشاورزان صدمه ای نزده اند. ضمن اینکه به محض ورود آنها در همان مراحل ابتدایی با آنها مبارزه شده است. برای مبارزه با این ملخ های خطرناک باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی جنوب کشور سم پاشی شوند. ستاد بحران ۱۰ میلیارد تومان بودجه برای مقابله با این ملخ ها در نظر گرفته است.

ارسال نظرات