تیتر امروز

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...
سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

اینکه در جامعه انسانی صداقت و شفافیت چه تاثیراتی در سلامت و آرامش اجتماعی دارد نکته‌ای است که می‌توان اهمیت و اعتبار آنرا در وضعیت مقابل آن یعنی میزان تشویش و تخریب ناشی از دروغ و دروغگویی ارزیابی...
رئیس سازمان امور اراضی کشورمطرح کرد:

۱۳ هزار میلیارد تومان، خسارت سیل به کشاورزی

News Image Lead

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: براساس برآورد انجام شده سیل تاکنون ١٣٠هزار میلیارد ریال به بخش های مختلف کشاورزی کشور خسارت زد.

کد خبر: ۲۴۱۳۴
۰۸:۵۴ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز- علیرضا اورنگی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در خرم آباد اظهار داشت: تفویض اختیار و تصمیم‌گیری در خصوص بازسازی و یا نوسازی فعالیت‌های واحدهای تولیدی و کشاورزی و یا جابجایی روستاهایی که بر اثر سیل اخیر آسیب دیده اند به مدیران استانی داده شده است.
وی گفت: اکنون که از مرحله امداد و نجات خارج شده ایم برنامه دولت بحث بازسازی و نوسازی منازل، روستاها و یا فعال سازی مجدد واحدهای تولیدی و کشاورزی است.
وی با بیان اینکه اکنون مهمترین اقدام واگذاری اراضی منابع ملی و یا در بعضی موارد که به استقرار روستاها در محل انتقال جدید می انجامد واگذاری اراضی کشاورزی است ، تصریح کرد: هدف این است که بدون فرایند پیگیری اخذ مجوز و یا اختیار از مرکز در استان مجاز به تصمیم‌گیری باشند تا امور با سرعت بیشتری پیش برود.
اورنگی اضافه کرد: برای پرداخت خسارت کشاورزان از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی و ستاد مدیریت بحران استان تصمیم‌گیری می‌شود و با شناسایی، آمارگیری و راستی‌آزمایی این خسارات پرداخت خواهد شد.
به گفته وی در چارچوب سیاست ها و تصمیماتی که اتخاذ خواهد شد، وزارت جهاد کشاورزی در خدمت تولیدکنندگان و کشاورزان خواهد بود.
وی ادامه داد: بر اثر سیل اخیر بخشی از اراضی کشاورزی و فعالیت‌های تولیدی بخش کشاورزی مانند مجتمع های پرورش ماهی، دامپروری، باغات و اراضی زراعی و همچنین زیرساخت‌ها از بین رفته و یا دچار آسیب جدی شده است.
بر اثر سیل روز دوشنبه 12 فروردین ماه، رودخانه های خرم آباد و کشکان طغیان کردند که این طغیان باعث خسارات سنگین به مردم شهرهای خرم آباد، نورآباد،دوره، معمولان و پلدختر شد.
هم اکنون امدادرسانی هوایی و زمینی توسط امداد رسانان استان و سراسر کشور در مناطق سیل زده در حال انجام است.
برآورد اولیه خسارت سیل اخیر در لرستان بیش از 37 هزار میلیارد ریال است و تاکنون 15 نفر در این سیل جان خود را از دست داده اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی