تیتر امروز

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگو در برنامه «دیدار اقتصادی» با دکتر پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آسانژ حدود ۷ میلیون دلار خرج روی دست اکوادور گذاشت

دولت اکوادور سالانه یک میلیون دلار بابت میزبانی از موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس در سفارتخانه کشورش در لندن هزینه می‌کرده است.

کد خبر: ۲۳۹۹۴
۱۲:۲۶ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه نیویورک پست، اکوادور در مجموع برای تامین هزینه‌های جولیان آسانژ، موسس ویکی‌لیکس که پنج‌شنبه پس از هفت سال بازداشت شد، ۶.۵ میلیون دلار پرداخته است.

آسانژ از اوت ۲۰۱۲ در سفارت اکوادور در لندن پناه گرفته بود. براساس گزارش‌ها، آسانژ ۴۷ ساله رفتاری توهین‌آمیز در قبال کارکنان این سفارتخانه داشته است. براساس گزارش دیلی‌میل، قسمت اعظم ۶.۵ میلیون دلار صرف امور امنیتی شده است و مابقی آن برای هزینه‌های درمانی، غذا و شست و شوی لباس‌های آسانژ هزینه شد.

این افشاگر تیمی از وکلای آمریکایی و انگلیسی استخدام کرده است تا مانع استرداد او به آمریکا و مواجهه با اتهامات هک شوند. دولت سوئد هم تلاش دارد تا دوباره اتهامات وارده آسانژ درباره تجاوز را که ملغی شده بود، به جریان بیندازد. انتظار می‌رود بیشتر صورت حساب وکلا از طرف ویکی‌لیکس پرداخت شود.

دولت اکوادور با لغو پناهندگی سیاسی آسانژ به بازداشت این چهره جنجالی از سوی پلیس متروپولیتن لندن کمک کرد. به گفته آنها، لنین مورنو، رئیس‌جمهوری اکوادور از دسامبر گذشته هزینه‌های او را پرداخت می‌کرده است.

در همین حال روزنامه دیلی‌میل در گزارشی این سوال را مطرح کرد که آیا اخراج آسانژ در سفارت اکوادور ارتباطی به افشای تصویر یک خرچنگ داشته است یا خیر. براساس این گزارش، تصاویری از رئیس‌جمهوری اکوادور در حال خوردن شاه میگو در تختخواب هتلی، آن هم در شرایطی که شهروندان کشورش از ریاضت اقتصادی رنج می‌کشند، منتشر شده است.

رئیس‌جمهوری اکوادور آسانژ را مسبب این رسوایی دانست اما ویکی‌لیکس تکذیب کرد. ماه فوریه هم بیش از ۲۰۰ پیام خصوصی و ایمیل مورنو و همسرش و همچنین تصاویری از تعطیلات تجملی خانوادگی به اروپا در سایت آی‌ان‌ای‌پیپرز فاش شده بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد