تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سوالات امتحانات نهایی چگونه لو رفت

News Image Lead

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش با تایید لو رفتن سوالات امتحانات نهایی گفت:‌ شیوه ارسال سوالات به حوزه‌های امتحانی را تغییر دادیم.

کد خبر: ۲۳۴۴
۱۵:۰۱ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز - چند سالی است امتحانات نهایی دانش‌آموزان به بازاری برای کسب درآمد توسط افراد فرصت طلب تبدیل شده است. بازاری که با سوءاستفاده از نوجوانان کشور به بهانه فروش امتحانات نهایی، درآمدهایی را نصیب برخی افراد می‌کند.

این شبکه‌ها که عمدتا در فضای مجازی و کانال‌های تلگرامی یا اینستاگرام فعالیت می‌کنند، صبح روز امتحان سوالات را به دست مشتریان خود می‌رسانند و برای خرداد 97 فعالیت آنها برای تبلیغات و بازارگرمی چند هفته مانده به زمان برگزاری امتحانات نهایی آغاز شد و اولین امتحان دانش‌آموزان که روز گذشته با درس دین و زندگی آغاز شد، با لو رفتن سوالات همراه بود و طبق اعلام دانش‌آموزان سوالات قبل از شروع امتحان در دست برخی افراد بود.

تعداد کانال‌های فروش سوالات کم هم نیست، قیمت‌ها نیز متفاوت است از 30 هزار تومان برای درس دینی تا 70 هزار تومان برای دروس عمومی و 90 هزار تومان برای دروس تخصصی.

امروز نیز امتحان درس حساب، دیفرانسیل و انتگرال دانش‌آموزان راس ساعت 8 صبح برگزار شد اما دانش‌آموزان از لو رفتن سوالات این درس حدود دو ساعت به آغاز امتحان خبر می‌دهند.

در همین رابطه عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش درباره لو رفتن سوالات امتحانات نهایی اظهار کرد:  در روز سه‌شنبه (اول خرداد) که نخستین امتحان نهایی در درس دین و زندگی برگزار شد،  یک ساعت مانده به آغاز امتحان یک صفحه از سوالات مربوط به درس دین و زندگی توسط یکی از عوامل حوزه‌های تکثیر برای شخصی فرستاده و از آن طریق پخش شد، این فرد شناسایی و دستگیر شد ، هم‌اکنون مورد دیگری نداریم که سوالات امتحانات نهایی درز پیدا کرده باشد و فقط سوالات درس امتحانی دین و زندگی منتشر شده بود.

وی افزود: آموزش و پرورش فرایند ارسال سوالات برای امتحانات نهایی را تغییر داده است و سوالات مستقیما به حوزه‌های اجرا ارسال می‌شود یعنی واسطه‌ها حذف شده و این اقدام امکان لو رفتن سوالات و افشای آن را با استفاده از فناوری‌های ارتباطی در حد صفر کاهش  می‌دهد.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش گفت‌: نقش عامل انسانی در لورفتن سوالات امتحانات نهایی با طراحی شیوه جدید ارسال سوالات کاهش می‌یابد.

وی افزود: در گذشته سوالات در قالب سی دی به مناطق آموزش‌وپرورش ارسال می‌شد و ممکن بود در بخش قرنطینه یا تکثیر سوالات باز  و از طریق دخالت عامل انسانی توزیع شود اما در روش جدید سوالات ساعت 7.30 صبح به حوزه‌های امتحانی ارسال می‌شود و همان زمان رمز سوالات دراختیار حوزه‌ها قرار می‌گیرد تا سوالات را چاپ و بین دانش‌آموزان توزیع کنند و دیگر فرصتی برای انتشار سوالات قبل از آغاز جلسه امتحان وجود ندارد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها