تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ واکنش مکزیک و برزیل
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ واکنش مکزیک و برزیل

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

داور داربی ۸۹ مشخص شد

رئیس دپارتمان داوران می‌گوید امیدوارم با حضور رئیس کمیته داوران فیفا در ورزشگاه صدهزار نفری آزادی شاهد بازی خوبی از هر دو تیم باشیم.

کد خبر: ۲۳۰۳۱
۱۵:۵۶ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، داود رفعتی در این باره گفت: پس از جلسه کمیته داوران در تاریخ ۲۱ اسفند، با توجه به نمرات و قضاوت‌های بسیار خوب داوران در هفته‌های گذشته تمام اعضای کمیته داوران به این نتیجه رسیدند که اشکان خورشیدی به عنوان داور بازی دو تیم پرسپولیس و استقلال را سوت بزند.

وی در ادامه بیان کرد: همانطور که هموطنان عزیز مستحضر هستند کشور ما بالاترین رتبه را در زمینه داوری در آسیا دارد و علیرضا فغانی یکی از بهترین داوران جهان است که افتخار قضاوت در مسابقه فینال جام ملت‌های آسیا، و فینال جام باشگاه‌های آسیا و جهان، فینال المپیک و همچنین رده بندی جام جهانی را قضاوت کرده است که نشان از این دارد که سطح داوری ما بسیار بالاتر از فوتبال ما است و وقتی که اروپا از ایران تقاضای داور می‌کند تصدیق این شایستگی است.

رئیس دپارتمان داوران خاطر نشان کرد: همه باشگاه‌های کشور نیز به این مهم اتفاق نظر دارند و با اشار به این پتانسیل مطرح کردند داور خارجی برای بازی داخلی زیبنده فوتبال ما نیست و بخصوص جهت قضاوت یک مسابقه مبلغی در حدود ۱۰۰ هزار دلار باید جهت حق الزحمه، هتل و بلیط رفت و برگشت داوران پرداخت کرد که در این وضعیت اقتصادی مقرون به صرفه نیست.

رفعتی در پایان افزود: از هر دو تیم پرسپولیس و استقلال انتظار می‌رود که با بازی جوانمردانه ضمن به نمایش گذاشتن فرهنگ اصیل ایرانی و به دور از هر گونه حاشیه به داوران مسابقه در هر چه بهتر برگزاری این مسابقه کمک کنند. همانگونه که وینفرد شفر نیز در مصاحبه دیروز خود از توانایی داوران ایرانی تمجید کرد. ضمناً امیدوارم امیدوارم با حضور پیر لوئیجی کولینا رئیس کمیته داوران فیفا در ورزشگاه صدهزار نفری آزادی شاهد بازی خوبی از هر دو تیم باشیم.

لازم به توضیح است دیدار پرسپولیس و استقلال روز شنبه ۱۰ فروردین ماه ساعت ۱۶ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود و اسامی تیم داوری این دیدار به شرح زیر است:

داور: اشکان خورشیدی

کمک‌ها: رضا سخندان – علی میرزابیگی

کمک داوران اضافی: محمدرضا اکبریان – محمدحسین زاهدی فرد

کمک داوران ویدئویی: علیرضا فغانی – محمدرضا منصوری

داور چهارم: آرمان اسعدی

ناظر داوری: فریدون اصفهانیان
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها