تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
یک نماینده مجلس:

وزیر کشاورزی جواب گرانی‌ها را بدهد

News Image Lead

نماینده مردم خمین در مجلس گفت: وزیر کشاورزی باید پاسخگوی افزایش قیمت‌ها و سوء مدیریت در توزیع، مدیریت و همچنین رانت بوجود آمده در توزیع کالاهای اساسی باشد.

کد خبر: ۲۲۸۱۶
۱۲:۳۳ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز- محمد ابراهیم رضایی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش قیمت کالاهای اساسی مانند گوشت و مرغ و ایستادن مردم در صف‌های طولانی برای تهیه این اقلام، اظهار داشت: انتظار در صف‌های طولانی برای دریافت گوشت و مرغ در شأن مردم نیست.

وی با بیان اینکه عملکرد مسئولان ذیربط در تامین و مدیریت کالاهای اساسی برای معیشت مردم نامناسب است، افزود: وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده باید پاسخگوی این وضعیت باشند.

نماینده مردم خمین در مجلس با تاکید بر اینکه سالانه میلیاردها دلار ارز دولتی برای تامین کالاهای اساسی مردم هزینه می‌شود، اضافه کرد: بازار کالاهای اساسی از وضعیت مناسبی برخوردار نیست که این امر باعث نارضایتی مردم شده است.

رضایی با بیان اینکه مسئولان ذیربط بارها عنوان کرده‌اند که قیمت گوشت و مرغ کاهش خواهد یافت اما باز هم شاهد افزایش قیمت‌ها هستیم، گفت: اخیرا  نیز شاهد افزایش قیمت پیاز در بازار هستیم که این روند افزایش قیمت اقلام مختلف که بیانگر سوء‌مدیریت در تنظیم بازار است.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی باید پاسخگوی افزایش قیمت‌ها و سوء مدیریت در توزیع، مدیریت و همچنین رانت بوجود آمده در توزیع کالاهای اساسی باشد، تصریح کرد: عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم و مدیریت بازار مناسب نیست.

رضایی تصریح کرد: افزایش قیمت گوشت، مرغ، لبنیات و میوه باعث حذف این اقلام از سبد غذایی مردم می‌شود که کمبود این مواد غذایی در طولانی مدت به سلامت مردم آسیب می‌زند که همین مسئله عواقب جبران‌ناپذیری خواهد داشت.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی