تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
ترکمن پاسخ داد

آخرین وضعیت تسویه معوقات فرهنگیان/ ماجرای فیش‌های نجومی چه بود؟

News Image Lead

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش آخرین وضعیت پرداخت معوقات فرهنگیان را در روزهای پایانی سال تشریح کرد.

کد خبر: ۲۲۴۸۳
۱۲:۰۸ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
دیدارنیوز - علی الهیار ترکمن در حاشیه گردهمایی مشترک معاونان و مشاوران و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، آخرین وضعیت پرداخت معوقات فرهنگیان را تشریح کرد و گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده برای پرداخت چند آیتم همچون حقوق کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی، حقوق سرباز معلمان و حق‌التدریس آزاد مشکلی وجود ندارد و درخواست وجه در خزانه است که متناسب با نیاز کارکنان پرداخت خواهد شد.

وی افزود: برخی مطالبات مانند خرید خدمات آموزشی، حقوق معلمان خارج از کشور، حق‌التدریس شاغلین، اضافه کار پرسنل اداری و برخی معوقات از سال ۹۶ مانند حق‌الزحمه امتحانات و مواردی از این دست منوط به تخصیص اعتبار است که خوشبختانه تخصیص اعتبار را از سازمان برنامه گرفتیم و در خزانه است که اگر آن را هر چه زودتر پرداخت کند این موارد زودتر تسویه می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تجربه نشان داده که این معوقات معمولاً در روزهای پایانی سال پرداخت می‌شود گفت: البته در مواردی که ذکر شد قطعاً پیش از پایان‌سال کار پرداختی خواهیم داشت. با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان از کسری‌ها به سال ۹۸ منتقل می‌شود که با استفاده از ساز و کارهای مالی سال ۹۸ پرداخت آن نیز انجام می‌شود.

الهیار ترکمن درباره ماجرای فیش‌های حقوقی نجومی که چندی است در فضای مجازی دست به دست می‌شود نیز گفت: سیستم‌ها اتوماسیون است و مشکل ایجاد شده درباره فیش‌های حقوقی به دلیل نقص فنی بوده است.

وی افزود: این موضوع از آنجایی قابل اثبات است که جمع آیتم‌های فیش حقوقی با مجموع عدد نهایی یکسان نیست. احتمال می‌دهیم عملیات انجام شده برای جمع نهایی نقص داشته است که البته این مشکل برطرف شده و به افراد ذی‌نفع ابلاغ شده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه در سیستم دولتی نمی‌توان در حساب کسی به جز آیتم‌هایی که در حکم وجود دارد عددی کم یا اضافه شود گفت: نهادهای نظارتی بر این موضوع نظارت‌های لازم را دارند.

الهیار ترکمن با بیان اینکه همه پرداخت‌ها از طریق خزانه انجام می‌شود و این اعتبارات به یک حساب مرکزی واریز می‌شود و در یک حساب متمرکز بانک مرکزی قرار می‌گیرد گفت: هر برداشتی از آن با تأیید ذی‌حساب خواهد بود و از آنجا به حساب افراد ذی‌نفع واریز می‌شود و دست شخصی خاص نیست.


ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها