تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

نقوی حسینی: بعد از صدور بیانیه، هیچ تحرکی از ۳ قوه ندیدم

یک نماینده مجلس گفت: بیانیه گام دوم مانیفست جمهوری اسلامی برای حرکت آینده است البته باید از سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه گله کرد که چرا بعد از بیانیه گام آنطور که باید و شاید در جهت اجرایی شدنش اهتمام نورزیدند

کد خبر: ۲۲۲۶۰
۱۰:۱۱ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سید حسین نقوی حسینی درباره ساز و کار پیش روی قوای مقننه، مجریه و قضائیه در خصوص بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری که در سالگرد چهل سالگی انقلاب اسلامی بیان کردند، گفت: یکی از موضوعات مهمی که اخیرا از سوی مقام معظم رهبری اعلام و ابلاغ شد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است. معتقدم بیانیه گام دوم بسیار مهم و موثر است؛ زیرا راهبرد و حرکت‌های جمهوری اسلامی و چهل سال دوم انقلاب ترسیم کرده است.

وی ادامه داد: می‌توان گفت بیانیه گام دوم مانیفست جمهوری اسلامی برای حرکت آینده است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به محورهای بیانیه گام دوم، عنوان کرد: تیترهای اصلی این بیانیه حرکت‌های نظام را تعریف کرده است رهبری از تکیه به جوانان و عدالت محوری صحبت کرده‌اند که اهمیت بسیاری دارد لذا لازم است هر سه قوه در جهت اجرایی شدن آن تلاش کنند و به آن بپردازند.

وی ادامه داد: باید از سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه گله کرد که چرا بعد از بیانیه گام آنطور که باید و شاید در جهت اجرایی شدنش اهتمام نورزیدند؛ معتقدم باید جلسات و همایش‌هایی برگزار و از کارشناسان دعوت می‌کردند تا مدل‌سازی لازم را انجام دهند ولی هیچ کدام کاری نکردند.

نقوی حسینی تاکید کرد: از خود مجلس شروع می‌کنم ما هیچ تحرکی از قوای مقننه ندیدم، مجلس باید زیرساخت‌های قانون‌گذاری را مهیا و قوانینی را که در اجرایی شدن گام دوم تصویب می‌کند، عملیاتی کند.

وی تاکید کرد: باید بررسی کنیم چه قوانینی باید تصویب و چه نظارتی باید بر آن‌ها داشته باشیم. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دولت چه کمکی به اجرایی شدن بیانیه گام دوم می‌تواند داشته باشد، عنوان کرد: دولت ابتدا باید مدل‌سازی لازم را بر اساس کار فکری انجام دهد که بسیار بسیار مهم است؛ کارشناسان و مجریان باید مدلی ارائه دهند که مطابق اهداف تعیین شده باشد و مسیر را مشخص کنند.

نقوی حسینی درباره اینکه آیا این بیانیه را می‌توانیم به نوعی اصلاح ساختار هم قلمداد کنیم، گفت: بله، می‌توان اصلاح ساختاری که حضرت آقا فرمودند را در همین مدل ارائه کنیم.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی