تیتر امروز

حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ حمله موشکی سپاه به اسرائیل/ حضور تیم‌هاى هلال‌احمر در صداوسیما +ویدیو
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ حمله موشکی سپاه به اسرائیل/ حضور تیم‌هاى هلال‌احمر در صداوسیما +ویدیو

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کد خبر: ۲۱۵۶۵

عکس: خشایار الوند درگذشت

۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۴
 دیدارنیوز- خشایار الوند متولد ۱۳۴۶، فیلمنامه‌نویس ایرانی و برادر سیروس الوند کارگردان سینما و تلویزیون است.
الوند فعالیت در سینما را با نگارش فیلمنامه‌های «مزاحم» و «برگ برنده» هر دو به کارگرداین سیروس الوند (برادرش) را نوشت. اما عمده شهرت او به نگارش فیلمنامه سریال‌ها و مجموعه‌های طنز موفق، چون «نقطه چین» «شب‌های برره»؛ «باغ مظفر»؛ «گنج مظفر»؛ «مرد هزار چهره»؛ «مرد دو هزار چهره»؛ «قهوه تلخ»؛ «ویلای من»؛ «شوخی کردم» و «در حاشیه» همه به کارگردانی مهران مدیری؛ «پایتخت»؛ «پایتخت ۳»؛ «پایتخت ۵»؛ «در حاشیه»؛ «پایتخت ۴» و «علی‌البدل» به کارگردانی سیروس مقدم؛ «کمربند‌ها را ببندیم» به کارگردانی مهدی مظلومی؛ «مسافران» به کارگردانی رامبد جوان؛ «دیوار به دیوار» و «دیوار به دیوار ۲» به کارگردانی سامان مقدم باز می‌گردد.
عکس: خشایار الوند درگذشت
 
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
United States
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
وای چه خبر بدی چقد ناراحت شدم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
خدارحمتش کنه