تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اولین زن ایرانی - آمریکایی برنده اسکار شد

'رایکا زهتابچی' به عنوان اولین زن ایرانی - آمریکایی موفق شد روز یکشنبه جایزه سینمایی اسکار را برای ساخت یک فیلم مستند به دست آورد.

کد خبر: ۲۱۳۳۹
۱۲:۲۱ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری برادلی، زهتابچی برای ساخت فیلم مستند 'نقطه (پریود). پایان جمله' که درباره مسائل اجتماعی مرتبط با مسائل بهداشتی زنان در هند است، برنده جایزه اسکار فیلم مستند شد.

این کارگردان ۲۵ ساله در سخنرانی خود گفت: نمی‌توانم باور کنم که فیلمی درباره مسائل بهداشتی زنان برنده اسکار شده است.

این فیلم مستند ۲۵ دقیقه‌ای درباره مسائل فرهنگی مرتبط با مسائل بهداشتی زنان در یک روستای هند است که بسیاری از زنان به لوازم بهداشتی دسترسی ندارند. در این روستا دختران به علت شرم ناشی از این مساله مدرسه را ترک می‌کنند.

زهتابچی برای ساخت این فیلم دو بار در سال ۲۰۱۷ به کشور هند سفر کرده است و این درحالی بود که تنها یک سال از فارغ التحصیل شدن او از دانشکده هنر‌های سینمایی جنوب کالیفرنیا گذشته بود. این کارگردان ایرانی - آمریکایی درباره هدف ساخت این فیلم گفته که لازم است مشکلات و محرومیت‌های زنان در سراسر جهان پر رنگ شود.
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها