تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

صادقی: گرفتار یک فساد گسترده هستیم

محمود صادقی به بیانیه رهبر معظم انقلاب با عنوان گام دوم انقلاب و اختصاص یک فصل از آن به عدالت و مبارزه با فساد اقتصادی اشاره کرد و افزود: مجلس نیز با تشکیل فراکسیون شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد به دنبال مبارزه با فساد در جامعه است.

کد خبر: ۲۱۰۴۲
۲۳:۴۴ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ممکن است از رهگذر سختی ها، مشکلات و تنگناهای کنونی آن چیزی که بخواهد ذبح و قربانی شود، دموکراسی باشد و نباید اجازه دهیم این اتفاق رخ دهد.

محمود صادقی روز چهارشنبه در ویژه برنامه «40 سالگی انقلاب اسلامی، از آرمان تا واقعیت» در جمع دانشجویان دانشگاه ملایر اظهار داشت: باید مراقب باشیم از دل این سختی ها و قربانی این فشارها، دیکتاتوری بیرون نیاید و به ضرر مردم سالاری رقم نخورد.

وی خطاب به دانشجویان تاکید کرد: شما به عنوان موذن و پیشانی جامعه باید به مردم این هشدار را بدهید که مبادا درد نان، آب و گوشت بر درد کرامت و آزادی غلبه پیدا کند.

عضو فراکسیون امید مجلس دهم ابراز امیدواری کرد: با وحدت و همدلی می توانیم از این گردنه سخت با موفقیت عبور کنیم.

صادقی با اشاره به دستاوردهای 40 ساله انقلاب، نفی رژیم دیکتاتوری، نفی ظلم و ستم، نفی نابرابری و استقرار نظام مبتنی بر آرای مردم را از خواسته های مهم حرکت و نهضت مردمی دانست و افزود: انقلاب اسلامی به تمامی خواسته های مردم پاسخ داد و همه اقشار گفتمان جامع امام خمینی(ره) را پذیرفتند.

رییس فراکسیون شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد و انضباط مالی مجلس دهم به تصویب قانون اساسی پس از یک سال از پیروزی انقلاب و تدوین بسیاری از اصل ها و فصل های قانون اشاره و بیان کرد: در قانون اساسی بسیاری از خواسته های مردم تجلی پیدا کرده که باید در برخی موارد در عمل نیز محقق شود.

صادقی با بیان اینکه نقدها و انتقادها به دولت و نظام باید منصفانه باشد، خواستار تبیین رشد بسیاری از شاخص ها در 40 سالگی انقلاب در مقایسه با قبل از انقلاب شد و افزود: ایران در بسیاری از شاخص ها، تولید علم و فناوری ها در جهان سرآمد است.

وی تاکید کرد: این توسعه به صورت متوازن، پایدار و بر اساس آمایش سرزمین نبوده است و به منابع آبهای زیرزمینی و محیط زیست آسیب وارد کرده ایم و در اجرای عدالت اجتماعی موفق عمل نکرده ایم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به رشد شاخص سیاسی ایران در طول 40 سال گذشته و برگزاری 40 انتخابات اشاره کرد و گفت: تعارض و کشمکش ها نتوانسته در نظام به تعادل برسد و همواره در برگزاری انتخابات عده ای که نتیجه انتخابات به نفع آنها پیش نرفته است، در تلاش بودند نتیجه انتخابات را خلاف خواسته مردم سمت و سو دهند.

صادقی ادامه داد: به دلیل کاستی ها، گرفتاری هایی در کشور به وجود آمد که در حوزه اداری و اقتصادی امروز گرفتار یک فساد گسترده هستیم.
وی به بیانیه رهبر معظم انقلاب با عنوان گام دوم انقلاب و اختصاص یک فصل از آن به عدالت و مبارزه با فساد اقتصادی اشاره کرد و افزود: مجلس نیز با تشکیل فراکسیون شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد به دنبال مبارزه با فساد در جامعه است.

به گفته وی روند فساد در جامعه کاهش نداشته است و چنانچه ساختارها سالم باشد، افراد سالم می توانند در این ساختار رشد کنند و فسادی در جامعه رخ ندهد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی وجود یک محلس انتخابی آزاد و مستقل، دستگاه قضایی پیگیر و قوه مجریه پاسخگو و رسانه های مستقل و آزاد را لازمه جلوگیری از فساد دانست و گفت: یکی از مشکلات ما وجود دوگانگی معیارها و استثنائات است.

به گفته صادقی توافق بین المللی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خواست نظام و رهبری بود، اما عده ای از داخل و خارج این توافق را مورد هجمه قرار دادند و این امر موجب شد نتوانیم از فرصت های موجود بهره برداری کنیم.

صادقی تاکید کرد: سال آینده شرایط بسیار سختی را پیش رو داریم و با کسری بودجه قابل توجهی مواجه هستیم که با وحدت و هوشیاری می توانیم از این مرحله سخت نیز عبور کنیم.
منبع: جماران
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها