تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

نقدی: حمله تروریستی خاش متصل به آمریکا بود

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: عملیات تروریستی سیستان و بلوچستان جریان طبیعی نیست و متصل به سازمان‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی، آمریکا، انگلیس و دنباله‌های منطقه‌ای آن‌ها است.

کد خبر: ۲۰۹۱۳
۱۲:۳۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز -  سردار محمدرضا نقدی در آیین گرامیداشت شهدای ترور منطقه کاشان، اظهار کرد: در برابر فشار نفوذی‌هایی که گرانی در زندگی معیشتی مردم ایجاد می‌کنند تا آن‌ها تسلیم سلطه گران شوند، ملت ایران با صلابت ایستاده و از آرمان‌هایش دفاع می‌کند. ملت ولایتمدار ایران اسلامی آموزش دیده مکتب ولایت فقیه با روحیه و اندیشه بسیجی هستند که در طول تاریخ در مکتب اهل بیت (ع) رشد یافته‌اند.
 
وی تصریح کرد: ملت ایران هرگز با اسلحه، بمب و ترور تسلیم دشمن نشده و از آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و شهیدان گلگون کفن عقب نشینی نخواهد کرد، هوشیاری و بصیرت مردم ایران با حضور در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن با وجود گرانی و جنگ روانی دشمن و فشارهای اقتصادی جهان را شگفت‌زده کرد.

نقدی با اشاره به حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: شهیدان مدافع حریم امنیت خالصانه جوانی خود را وقف حاکمیت دین خدا، دفع اشرار و دفاع از نظام اسلامی کردند و آسایش و امنیت زندگی امروز مرهون جان‌فشانی‌های آن‌ها است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران، تصریح کرد: عملیات تروریستی سیستان و بلوچستان جریان طبیعی نیست و متصل به سازمان‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی، آمریکا، انگلیس و دنباله‌های منطقه‌ای آن‌ها است و به علت امنیتی که برای تروریست‌ها در کشورهای همسایه ایجاد شده دست به این اعمال دست می‌زنند.

وی با اشاره به حمایت سازمان‌های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و نوکرهای جنایتکار آنان در کشورهای منطقه با بهره‌گیری از ماهواره و پهپاد، افزود: هنگامی که این حمایت‌ها وجود داشته باشد، تروریست‌ها دیگر دغدغه اسلحه، پول، اطلاعات و مهمات ندارند.

نقدی تصریح کرد: کشورهای منطقه هم دارای نیروهای امنیتی و پلیس هستند، اما با کمک سازمان‌های جاسوسی دست تروریست‌ها را باز گذاشتند و کسانی هم که در داخل کشور به صورت غیرمستقیم بین شیعه و سنی اختلاف می‌اندازند، با این اعمال افراد را برای اهداف خبیث دشمن آماده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، در حادثه تروریستی جاده خاش- زاهدان، که منجر به شهادت 27 نفر از مرزبانان شد که سید ابوالفضل موسوی، ثارالله موسوی، میثم عبدالله زاده، و ابراهیم صیادی از جمله شهدای منطقه کاشان بودند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد