تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
کد خبر: ۲۰۵۱۳

گزارش تصویری: احیای روستای خالی از سکنه با پرورش شتر مرغ

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۱
زهره محمدی ۳۲ سال سن دارد. او با همراهی همسرش به نام محمود کاظمی و دو فرزندش از شهرستان سربیشه به روستایی که خشکسالی تنها یک خانوار را در روستا نگه داشته بود،  نقل مکان کردند. آنها با وامی که از کمیته امداد امام خمینی (ره) گرفته بودند مزرعه‌ای برای پرورش شترمرغ با ظرفیت ۲۰ راس راه‌اندازی کردند.
این خانواده زمانی به روستای پدری‌شان برگشتند که همه  چاه ها و قنات ها کاملا خشک شده بود. آنها وقتی تصمیم گرفتند در این روستا مزرعه ایجاد کنند که می‌دانستند پرورش شترمرغ به آب زیادی نیاز دارد، پس مشکل را با آوردن تانکر ۲۰ هزار لیتری به روستا حل کردند.
این خانواده سختکوش مزرعه را در این روستا تنها در مدت زمان ۱۵ روز ایجاد کردند، کاری که همه اقوام و آشنایان می‌گفتند غیر ممکن است، اما تلاش آنها این غیر ممکن را ممکن کرد.
در این مزرعه کارهای اجرایی با محمود کاظمی است و کارهای حسابداری و اداری بر عهده زهره محمدی قرار دارد. محمود با فروش جوجه و گوشت و روغن و پر شترمرغ و صادرات آن به شهرهای اصفهان و بندر عباس به کار و کاسبی‌شان رونق داده است.
او کمی که توانست روی پای خودش بایستد و مزرعه‌اش را سرپا نگه دارد با گرفتن وام ۱۵ میلیونی از بانک باز هم با کمک کمیته امداد امام خمینی (ره) ۴۰۰ راس بوقلمون به مزرعه اضافه کرد تا کارش را گسترش دهد.
محمود می‌گوید: اگر مشکل کمبود آب این روستا حل شود می‌توانم حداقل برای ۳۰ نفر در این مزرعه کارآفرینی کنم. من کسب و کار امروزم را مدیون همسرم هستم چون هر کسی حاضر به زندگی در روستای خالی از سکنه نیست. او با پشتکار خود و من هم با علاقه توانسته‌ایم از این وام در جهت کارآفرینی استفاده کنیم، حتی می‌توانیم با مشارکت مسئولان، این روستا را دوباره آباد کنیم  و مردم را به روستا برگردانیم.

عکس: مجید حق‌دوست
منبع: مهر
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
مصطفی ریکی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۹
0
1
سلام کار خوبی درا پیش گرفتیم به امید خدا پیشرفت می کنی موفق باش
تقی دانایی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۳۰
0
0
ایولا داری ای زوج جوان .جوجه یک ماه چند است؟