تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

دو شرط ایران برای مذاکره با آمریکا

سید محمد صدر معاون وزارت خارجه در دوره اصلاحات و عضو تشخیص مصلحت نظام دلایل مخابره یک توئیت فارسی از سوی ترامپ را بررسی کرد.

کد خبر: ۲۰۴۸۶
۰۹:۵۲ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رئیس جمهور امریکا در اقدامی منحصر به فرد و برای اولین بار توئیتی به فارسی مخابره کرده است که ارزیابی های بسیاری از آن شکل گرفته است. دلیل این حد از تمرکز یک رئیس جمهور امریکا روی ایران چیست که توئیتی با ادبیات نتانیاهو و منافقین مخابره می کند و در فضایی متوهم گونه نوید یک آینده روشن را می دهد. مقامات امریکایی که روی چهل سالگی انقلاب ایران بسیار حساس شده اند و در پیامهای قبلی خود آنرا تهدید به فروپاشی کرده بودند حالا پس از جشن چهل سالگی با ادبیاتی دیگر سخن می گویند. مشاور امنیت ملی آمریکا، جان بولتون هم در صفحه توئیتر خود روز دوشنبه نوشته بود نتیجه حکومت جمهوری اسلامی «چهل سال شکست بوده است».

در این باره محمد صدر معاون وزارت خارجه در دوره اصلاحات و عضو تشخیص مصلحت نظام گفت:

اینها در واقع ادعاهای یک فردی است که طبق نظر خود نخبگان وشخصیت های امریکایی به لحاظ روانی انسان متوازنی نیست و به لحاظ فکری نژاد پرست است و در واقع به گونه ای می اندیشد که ظاهرا همه دنیا باید دنباله رو آن باشند.

وی ادامه داد: به وضوح می توان درک کرد که این مطالبی که درج می کند به معنای واقعی از مردم ایران، از انقلاب ایران و جمهوری اسلامی عصبانی است، چرا که می گوید در این چهل سال ایرانی ها آنگونه که امریکایی ها می خواستند به سخنان آنها گوش ندادند و طبق سیاستهای آنها عمل نکرده اند، همانطور که شاه اجرا کننده سیاستهای آنها بود و انقلاب اسلامی ریشه آن را زد و از بین برد و ایران را تبدیل به کشوری مستقل کرد که در حال حاضر حتی تمام کسانی که با انقلاب مخالف هستند اذعان دارند که استقلالی که در ایران وجود دارد و شکستی که به ابرقدرتها شده، در این چهل سال واقعیتی است که قابل خدشه نیست.

معاون اسبق وزارت خارجه گفت: در مورد رفتار و شخصیت ترامپ می بینیم که او با همه طرفین خود از متحد و غیر متحد در افتاده است. از چین و روسیه گرفته تا اروپا و کانادا و همچنین در داخل امریکا با نمایندگان جمهوری خواه و دموکرات. باید روی این موضوع تکیه کنیم که ترامپ همه وجودش هم برای جهان ضرر دارد و هم برای خود امریکا و آن مقداری که در دوره گذشته اوباما سعی کرده بود در ظاهر چهره خشن امریکا را بهبود ببخشد همه آنرا از بین برد و برای ما به نوعی این جنبه مثبت وجود ترامپ است که نشان می دهد ماهیت امریکا چیست؟

محمد صدر افزود: او نشان می دهد که دولت امریکا دولتی نژاد پرست است، دولتی که میخواهد همه دنیا در اختیار آن باشد و منافع آنرا تامین کند و هر کشوری که این خواسته ها را نپذیرد با چنین اتهامات و توهماتی مواجه می شود. من می توانم بگویم این توئیت فارسی ترامپ نشان دهنده عصبانیت او از استقلال ایران است، عصبانیتش از انقلاب اسلامی مردم ایران و عصبانیت از مردمی که چهل سال پای همان چیزهایی که او مطرح می کند ایستاده است و جشن دیروز انقلاب هم نشان داد این مردم چقدر با گفته های ترامپ فاصله دارند.

دیپلمات اسبق وزارت خارجه در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر احتمال مذاکره و گفت و گو بین دو کشور وجود دارد، گفت:

ما که در موضوع هسته ای مذاکره کردیم، مذاکراتی که دو سال به درازا کشید و در نهایت برجام شکل گرفت. ما که هنوز از آن خارج نشده ایم و پایبند به آن هستیم و این ترامپ بود که از آن خارج شد. ترامپ باید معذرت خواهی رسمی و عملی کند تا دوباره مذاکره ای شکل بگیرد. معذرت خواهی رسمی به این شکل که به صورت زبانی آنرا اعلام کند و معذرت خواهی عملی هم اینکه با اذعان به اشتباه خود به برجام برگردد. اگر این کار را بکنند طبیعی است که دوباره می توان در این چارچوب مذاکره کرد.
منبع: جماران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی