تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سیدهادی خامنه‌ای: آنچه قوه‌قضائیه در مبارزه با فساد انجام می‌دهد، در واقع عکس‌العمل است.

حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خامنه ای دبیرکل مجمع نیروهای خط امام(ره) گفت: مردم وقتی راضی باشند، عملاً در برابر دشمنان حالت دفاعی مناسبی خواهند داشت و اگر امیدوار باشند، هر کمکی که لازم است به انقلاب می‌کنند.

کد خبر: ۲۰۴۳۷
۱۳:۵۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنه‌ای درباره اولویت‌های دهه پنجم انقلاب اسلامی گفت: اولویت‌های تازه‌ای وجود ندارد و ارکانی که همیشه باید در انقلاب رعایت شود، امروز نیز باید رعایت شود. باید حقوق مردم را محترم شمرده و جلوی فساد را به صورت ساختاری بگیریم. آنچه قوه‌قضائیه در مبارزه با فساد انجام می‌دهد، در واقع عکس‌العمل است. در صورتی که ما باید ساختارها را چنان اصلاح کنیم که اصلاً نیازی به رسیدگی قضایی نباشد.

وی افزود: اما امروز ما در این زمینه دچار عقب‌افتادگی هستیم. اگر با فساد اخلاقی و فرهنگی نیز مبارزه کنیم، زندگی ما اصلاح شده و مردم احساس خشنودی می‌کنند. مردم نیز وقتی راضی باشند، عملاً در برابر دشمنان حالت دفاعی مناسبی خواهند داشت و اگر امیدوار باشند، هر کمکی که لازم است به انقلاب می‌کنند.
منبع: جماران
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها