تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بیانیه ۱۹۱ نفر از نمایندگان در محکوم کردن لغو سخنرانی لاریجانی در کرج

یک عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بیانیه‌ی ۱۹۱ نفر از نمایندگان مجلس مبنی بر محکوم کردن لغو سخنرانی پیروزی انقلاب اسلامی رئیس مجلس شورای اسلامی در کرج را قرائت کرد.

کد خبر: ۲۰۰۶۰
۱۳:۰۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - احمد امیرآبادی این بیانه‌ی را به شرح زیر قرائت کرد:

«چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی را به ملت شریف ایران تبریک می‌گوئیم. انقلاب اسلامی در چهل‌سالگی انقلاب که دوران بلوغ و کمال خویش را طی می‌کند با گرامی‌داشت دستاوردهای ارزنده‌ی انقلاب در عرصه‌های مختلف، ارزیابی دستاوردها و تقویت نقاط قوت و ترمیم کجی‌ها و کاستی‌ها را ضروری می‌دانیم. انقلابی که همه‌ی متفکران و نخبگان جریان‌های سیاسی و اقشار مختلف مردم حضور داشته و از استبداد، وابستگی و تبعیض به تنگ آمده بوده، در شکل‌گیری و پیروزی آن پشت سر امام راحل قرار گرفتند و آینده بهتر ایران بر پایه‌ی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را ترسیم کردند.

این حرکت بالنده با همدلی و وفاق ملت که رهنمود همیشگی پیشوای ملت، حضرت امام (ره) بود به انجام رسید و در دوران پس از رحلت پیشوای فقیدمان با تدبیر و خردمندی رهبر فرزانه‌ی انقلاب اسلامی تداوم یافت. اکنون در چهل سالگی این انقلاب دادبنیاد از ملت شریف ایران دعوت می‌نمائیم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه حضور آگاهانه خویش را به منصه‌ی ظهور رسانده و با تجلی وحدت و امت توطئه‌های دشمنان و بدخواهان را نقش بر آب نماید.

جا دارد ابراز تأسف خویش را در این مقطع حساس از هر حرکتی که وحدت بین آحاد مردم را خدشه‌دار می‌کند و گسست بین ملت و حاکمیت را متجلی می‌سازد، ابراز کرده و آن را محکوم نمائیم و اعتراض خویش را نسبت به حرکت وحدت شکنانه امام جمعه‌ی محترم کرج مبنی بر لغو سخنرانی ریاست مجلس شورای اسلامی، علی لاریجانی که با دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سخنران مراسم روز پیروزی انقلاب اسلامی در کرج بودند اعلام نمائیم. این اقدام و موارد مشابهی را برای برخی دیگر از همکاران نماینده پیش آمده است را توهین به ساحت مردم و رکنرکین نظام و انقلاب یعنی مجلس و برگزیدگان ملت می‌دانیم و خواستار رسیدگی به این امر توسط نهادهای ذی‌ربط هستیم.»
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر