تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

عثمانی: رفتار نماینده سبزوار شأن مجلس را زیر سوال برد

نماینده مردم بوکان در مجلس شواری اسلامی گفت که رفتار نماینده سبزوار شأن مجلس را زیر سوال برده و هیئت رئیسه باید از جایگاه مجلس دفاع کند.

کد خبر: ۱۹۹۵۸
۱۱:۱۴ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد قسیم عثمانی در تذکری در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) مجلس با اشاره به بند ۱۱ ماده ۲۴ آئین نامه داخلی مجلس، حفظ شأن و اقتدار مجلس و دفاع از حقوق و جایگاه قانونی نمایندگان را وظیفه هیئت رئیسه دانست و گفت: یک نماینده به گونه‌ای عمل می‌کند که شأن مجلس را زیر سوال می‌برد. این وظیفه شما است که با ایشان برخورد کنید و از جایگاه نمایندگان دفاع کنید.

وی ادامه داد: خبرنگاران شیوه‌ای که آقای مقصودی به آن عمل کرد را دیدند. دیگر که شأنی برای مجلس باقی نمی‌ماند. باید رفتار یک فرد را از مجلس و نمایندگان جدا کنید. می‌گویند مجلس در رأس امور است، آیا این شایسته در رأس امور بودن است؟ این شیوه مجلس را سبک می‌کند.

عثمانی در پایان گفت: این رفتارها تا جایی ادامه دارد که مقابل سخنرانی رئیس مجلس می‌ایستاد.

علی لاریجانی رئیس مجلس نیز در پاسخ به این تذکر گفت: این تذکر به جا است. من هم به آقای مقصودی گفتم که باید به عنوان مخالف حرف می‌زدید، اما سخنرانی من به این موضوع ربطی نداشت.

لاریجانی همچنین پس از فریادهای مقصودی که اظهارات عثمانی را توهین‌آمیز می‌خواند مجدداً گفت: ایراد آقای عثمانی وارد بود. شما باید به عنوان مخالف حرف می‌زدید.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها