تیتر امروز

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

نمی‌شد از بازیگری به جای معتمدآریا تجلیل کرد که مخالف انقلاب نباشد

روزنامه جوان به علت صحبت‌های صریح فاطمه معتمدآریا در آیین بزرگداشت خودش در جشنواره فجر به تندی از او انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۹۶۹۶
۰۸:۳۹ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - روزنامه جوان نوشت:حاشیه‌های شب افتتاحیه می‌توانست با کمی دقت و دلسوزی اتفاق نیفتد. انتخاب فاطمه معتمدآریا برای تجلیل از او در ۴۰ سالگی انقلاب نوعی دهن‌کجی به انقلاب محسوب می‌شود.

مسئولان محترم برگزاری دست‌کم می‌توانستند این بازیگر همیشه حاشیه‌ساز سینمای ایران را توجیه کنند که روی سن علیه انقلاب حرافی نکند و شأن جشنواره فجر انقلاب را نگه دارد.

آیا مسئولان برگزاری جشنواره فجر آنقدر هوش و درایت ندارند تا از میان این همه چهره سینمایی و پیشکسوت کسی را انتخاب کنند که دست‌کم به انقلاب حمله نکند؟ «با اینکه در ۴۰ سال گذشته همواره مرا محدود ساخته‌اند، اما این محدودیت‌ها موجب پیشرفت من شده است و همکارانم و نه مسندنشینان، همیشه حامی من بوده‌اند.» کیست که نداند این انقلاب اسلامی بود که زمینه رشد و پیشرفت و حضور بالنده زنان در عرصه‌های مختلف به ویژه سینما را فراهم کرد؟

ظاهراً مسئولان برگزاری جشنواره احساس کردند صرفاً با وجود فاطمه معتمدآریا جنس‌شان برای حاشیه‌سازی و دهن‌کجی به انقلاب اسلامی جور نیست که رضا کیانیان را نیز بالای سن بردند؛ بازیگری که با وجود کم‌فروغ بودن کمی و کیفی شدید مقابل دوربین طی سال‌های اخیر باز هم روی سن افتتاحیه می‌رود. جالب است که بارها در سنوات گذشته و در بسیاری از رویدادهای مختلف فرهنگی و هنری از او تقدیر و تجلیل شده و گویی در سینمای ایران قحط الرجال و قحط‌النساء است که همواره باید نظاره‌گر چند چهره خاص روی سن مراسمات مختلف باشیم.

هر مسئول عاقلی این را می‌فهمد که رضا کیانیانی که اخیراً حتی شأن مجلس ترحیم سیدضیاءالدین دری را نگه نداشت و تریبون مراسم ختم را به ابزاری برای عقده‌گشایی علیه انقلاب اسلامی تبدیل کرد نباید بالای سن مراسم افتتاحیه بزرگ‌ترین رویداد هنری کشور آن هم در چله انقلاب اسلامی برد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی