تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
زنگنه خبر داد

تصمیم‌گیری درباره سقف حقوق در اختیار دولت

محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس می‌گوید که اختیار تصمیم‌گیری درباره سقف حقوق و مزایا به دولت داده می‌شود.

کد خبر: ۱۹۲۱۸۸
۱۶:۴۸ - ۰۹ آذر ۱۴۰۴

تصمیم‌گیری درباره سقف حقوق در اختیار دولت

دیدارنیوز: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، گفت: یکی از مهم‌ترین بخش‌های لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۳) درباره حقوق و مزایا است که به دولت اختیار می‌دهد در قوانین بودجه نسبت به برخی شاخص‌های حقوق از جمله تعیین سقف حقوق و مزایا تصمیم‌گیری کند.

محسن زنگنه در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به تصویب دو فوریت لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۳) گفت: لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۳) مجموعه‌ای از احکام قوانین بودجه سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ است که دولت معتقد است باید وضعیت این احکام در بودجه سال آینده تعیین تکلیف شود.

وی یادآور شد: روند بررسی بودجه در مجلس تغییر کرده یعنی دیگر احکام بررسی نشده و مجلس جداول را بررسی می‌کند لذا قرار است در این لایحه تکلیف احکامی که همیشه به‌صورت سنتی در بودجه می‌آمده و قانون دائمی مشخصی برای ارجاع به آنها وجود ندارد، مشخص شود.

نماینده تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: بر این اساس لایحه الحاق (۳) مجموعه‌ای از تنفیذ برخی احکام بودجه سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ است.

وی با بیان اینکه این لایحه ۱۲ ماده دارد، افزود: مهم‌ترین بخش این لایحه درباره حقوق و مزایا است که به دولت اختیار می‌دهد در قوانین بودجه نسبت به برخی شاخص‌ها درخصوص حقوق تصمیم‌گیری کند که از جمله آن تعیین سقف حقوق و مزایا، میزان درآمد‌های مشمول مالیات، میزان افزایش مستمری خانواده شهدا و افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی است.

زنگنه ادامه داد: همچنین در مورد تسهیلات تکلیفی و تشویقی و اشتغال نیز موادی آمده است که در صورت تصویب آن، این احکام دائمی می‌شود. 

نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ در پایان گفت: قرار است از امروز مجددا این لایحه در کمیسیون برنامه و بودجه بررسی شود که پس از تصویب در کمیسیون، به صحن علنی ارجاع شده تا در دستور سه‌شنه هفته جاری مجلس قرار گیرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر