تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
تقویت همکاری‌های راهبردی با کشور‌های ساحلی خزر در اولویت سیاست خارجی ایران است

عراقچی: گیلان، مازندران و گلستان بزرگ‌ترین مقاصد گردشگری هستند/ سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران با بیان اینکه سه استان ما در حاشیه دریای خزر، استان گیلان، مازندران و گلستان در کنار شهر‌های زیارتی ایران مثل مشهد، بزرگ‌ترین مقاصد گردشگری برای ایرانیان هستند، گفت: پزشکیان به روسیه سفر کرد همان طور که به آذربایجان سفر بسیار مهمی داشت و به قزاقستان و ترکمنستان فکر می‌کنم ظرف یک ماه آینده سفر خواهد داشت. روابط بین سران کشور‌های این حوزه، روابط بسیار نزدیکی بوده و اهمیت بسیار زیادی هم دارد.

کد خبر: ۱۹۱۵۰۸
۱۲:۱۱ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴

عراقچی: گیلان، مازندران و گلستان بزرگ‌ترین مقاصد گردشگری هستند/ سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان

دیدارنیوز _ استان گیلان: وزیر امور خارجه ایران در اجلاس بین‌المللی استانداران خزر با تاکید بر اینکه همسایگان اولویت اصلی سیاست خارجی ایران هستند، گفت: حوزه دریای خزر به‌اندازه خلیج فارس برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت دارد و روابط ایران با کشور‌های ساحلی این حوزه بسیار خوب و بعضا راهبردی است.

سیدعباس عراقچی امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان در اجلاس بین‌المللی استانداران خزر اظهار کرد: بسیار خوشحالم که ما اولین جلسه استانداران ساحلی کشور‌های حاشیه دریای خزر را در شهر زیبای رشت برگزار می‌کنیم و جا دارد که از میزبانی بسیار خوب استاندار گیلان، نمایندگان مجلس این استان و استان‌های همجوار مازندران و گلستان و بقیه مقامات تشکر کنم.

وی افزود: همسایگان ما، اولویت ما هستند، این مهم‌ترین اصل محوری در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است و ما برای گسترش روابط با همسایگان و استفاده از ظرفیت‌های بزرگ سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی امنیتی با همسایگانمان برنامه‌ریزی داریم و تلاش می‌کنیم و سیاست خارجی ما هم در این جهت قرار گرفته است.

وزیر امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران با ۱۵ کشور در دریا و خشکی همسایه است و ما همسایگان بسیار خوبی را در اطراف خودمان داریم. به خصوص در دو حوزه آبی، در پهنه خلیج فارس در جنوب و دریای خزر در شمال؛ به همان میزانی که خلیج فارس و حوزه پیرامونی آن برای ما اهمیت دارد، حوزه دریای خزر هم با اهمیت است. ما با همسایگان بسیار مهمی در این حوزه طرف هستیم و مسائل بسیار مهمی هم در این حوزه داریم.

عراقچی اظهار کرد: کشور‌های ساحلی دریای خزر با درک اهمیت این منطقه و منافع مشترکی که دارند، بعضاً نگرانی‌های مشترکی که وجود دارد، سال‌هاست که همکاری‌های مشترک را شروع کردند. ما اجلاس سران کشور‌های حاشیه خزر و همین پنج کشوری که در این جلسه هم حضور دارند، با حضور استاندارانشان به طور مرتب برگزار کردیم. اجلاس وزرای امور خارجه برگزار می‌شود. بعضاً اجلاس وزرای تخصصی هم داشتیم و الان در این ابتکار جدید اجلاس استانداران ساحلی حوزه دریای خزر را در حال برگزاری داریم.

وی با بیان اینکه روابط جمهوری اسلامی ایران با همه کشور‌های حوزه دریای خزر روابط بسیار عالی است، گفت: ما با همه این کشور‌ها روابط بسیار خوب و بعضا راهبردی تنظیم کردیم. فدراسیون روسیه یک شریک راهبردی است، توافق‌نامه همکاری‌های بلندمدت ۲۰ ساله بین ایران و روسیه برای یک شراکت راهبردی سال گذشته بین رؤسای جمهور دو کشور امضا شد و تبادلات نزدیک سیاسی اقتصادی بین‌المللی بین ما و روسیه در جریان است. پزشکیان به روسیه سفر کرد همان طور که به آذربایجان سفر بسیار مهمی داشت و به قزاقستان و ترکمنستان فکر می‌کنم ظرف یک ماه آینده سفر خواهد داشت. روابط بین سران کشور‌های این حوزه، روابط بسیار نزدیکی بوده و اهمیت بسیار زیادی هم دارد.

وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه حوزه دریای خزر هم در بحث انرژی هم در بحث کریدور‌ها و راه‌های ترانزیتی اهمیت دارد، تصریح کرد: همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین کشور‌های این حوزه با استفاده از مسیر دریای خزر اهمیت فوق‌العاده‌ای را برای همه کشور‌های حوزه دارد. همین طور در حوزه گردشگری که صالحی امیری به خوبی تشریح کرد، ظرفیت‌هایی که وجود دارد در حقیقت سه استان ما در حاشیه دریای خزر، استان گیلان، مازندران و گلستان در کنار شهر‌های زیارتی ایران مثل مشهد، بزرگ‌ترین مقاصد گردشگری برای ایرانیان هستند و من امیدوار هستم که به مقصد گردشگری برای کشور‌های حاشیه خلیج، حاشیه دریای خزر هم تبدیل شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شیلاتی در خزر گفت: برای این اجلاس آرزوی موفقیت می‌کنم. امیدوار هستم که در بحث‌هایی که شما دارید، زمینه‌های مشترک همکاری بیش از پیش شناخته و به کار گرفته شود. ما در چند ماه گذشته دیپلماسی استانی را در داخل کشور شروع کردیم. استان‌های ما در روابط بین‌المللی خودشان به تدریج در حال فعال شدن هستند، این اولین جلسه‌ای است که دیپلماسی استانی را با استان‌های کشور‌های همجوار به صورت مشترک برگزار می‌کنیم و فکر می‌کنم که تجربه بسیار خوبی خواهد بودان‌شاءالله. در بقیه حوزه‌ها هم جلسات مشترک استانداران مرزی، استانداران استان‌های همجوار مرز با همتاهایشان در کشور‌های همجوار را تکرار خواهیم کرد؛ مجددا برای همه شما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که این جلسه به نتایج بسیار خوبی منجر شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها